.

Sabtu, 8 Oktober 2016

DOKTOR INI KANTOI LAGI






SIAPA KENAL 

JANTAN INI



̶D̶r̶ Azizan Osman kantoi lagi
| October 7, 2016
dr-azizan_ui
Satu lagi universiti, kali ini di UK nafi memberikan anugerah dan ijazah dalam bidang psikologi kepada penceramah motivasi itu... More ›
PETALING JAYA: Kini, University of Hertfordshire di United Kingdom pula menafikan ada memberi Azizan Osman ijazah doktor falsafah dalam psikologi seperti didakwa penceramah motivasi itu.
 
“Merujuk kepada permintaan anda untuk mengesahkan ijazah di atas, saya mengesahkan selepas pencarian terperinci dalam rekod, kami tidak dapat menemui sebarang ijazah atau maklumat individu berkenaan,” kata penolong pendaftar di universiti British itu, Anne Austin.
 
Pengesahan menerusi surat itu kini tersebar di Internet.
 
“Saya mengesahkan anugerah itu tidak dikeluarkan University of Hertfordshire dan kami percaya maklumat ini satu penipuan,” kata Austin dalam surat itu.
 
Kesahihan surat itu turut disahkan universiti berkenaan menerusi laman Twitter, selepas pengguna Twitter @JumatAzri melampirkan sekeping gambar dan bertanya kepada @UniofHerts adakah kenyataan itu memang daripada mereka.
 
Universiti itu membalasnya dan berkata:”Saya boleh sahkan surat itu tulen.
 
KAH KAH KAH KAH KAH KAH KAH KAH KAH KAH KAH KAH KAH KAH KAH KAH KANTOI LAGI






----------------

7 ulasan:

Tanpa Nama berkata...

Dr PhD...Doktor Pelaq haramjaDah

Sedap tak aku punya definasi diatas tu..?

'Anwar Mahadir'

Tanpa Nama berkata...

Ini mesti tuntut ilmu dari Na-jibai & Harjy Hardy

*
**

usop ali berkata...

Tiada siasatan kes macam ni ker....saja tanya jgan marah.....

Tanpa Nama berkata...

Aku first time tgk ceramah dia dlm TV hijrah semalam. Mmg tak ada lain kecuali jual ubat saja mamat ni. Bertuah uni di UK nak bg dia honorary doctorate. Sudah2lah, bertaubat. Tak ada Dr pun boleh jual ubat. Melayu skrg byk jual ubat. Kaya raya pula tu, tak payah nak ber Dr. Org melayu bukan peduli pun

Tanpa Nama berkata...

Muka budak UMNO saja

Biasa lah

OTAK UDANG pun jadi kaya raya


Semua boleh lah

SI TONGKOL pun kaya jugak


Tak koman lahap nya

Tanpa Nama berkata...

Menipu untuk kaya.
Kaya dgn cara menipu.
Kang ada balaci penipu marah kat kita.
Sbb balaci pun kaki tipu.

Tanpa Nama berkata...

Ini tukang kelentong yang ingat dia pandai. Jelas, sebenarnya dia tukang tipu gred f. Failed