.

Isnin, 28 November 2016

KELAB GAGALIS





DIQIN KAHWIN KE?
Diqin pun kawin juga ke? Tahniah on PEMBELOTAN
Mek
on 11/28/16





JANGAN MEMNGADA-NGADA
Adam dah kahwen. Korang jangan nak mengada-gada tak nak! Kah! Kah! Kah! on HIDUP INI SATU PERJALANAN
Anonymous
on 11/28/16

JELES
Korang jeles! Kah! Kah! Kah! on PEMBELOTAN
Anonymous
on 11/28/16

GAGALIS
yaaaaa...gagalis..kahwinilah tangan mu dgn lembut dan berkrim....kakkakakakak....jgn lupa tadah kat surat khabar...lepas pancut...lipat..buang je ikut tingkap....kakakkka...pathatic punya winner...kakakkakak on PEMBELOTAN
DIDI KOTA BELUD
on 11/27/16

GADIS AMOISE
Huhuhu, teramat ingin ku tahu. Siapa gadis amoise, dalam dress turquoise. Rambut mengurai dilepas ke sisi kiri, sopan anggun tegak berdiri. Mata jelita menawan separa kuyu, bibir meleret senyum seperti malu. Kulit putih lembut mencuit jiwaku, lenggok tubuh ayu menyentap kalbu. Apakah gadis bukan senarai gagalis, adakah gadis ditakdir bersama penulis? Huhuhu, teramat ingin ku tahu. :)) :)) :)) on HIDUP INI SATU PERJALANAN
Anonymous
on 11/27/16

BELUT BAHAYA
Adam adli memang belut. Belut lebih teruk bahaya banding katak. Katak cuma kuat melompat. Katak mudah didapat. Katak dah ditangkap, terus masuk kuali cina kapir harbi jadi panggang yang lazat. Belut susah nak tangkap, terlalu licin dan licik. Nak tangkap, dia boleh melepaskan renjatan kuasa halilintar.

 Dah tangkap dalam genggaman, dia boleh melepaskan diri dan meloncat keluar. Harga belut sebanding harga ron95, diapung di pasaran terbuka, jadi harga belut di selayang berbeza dari harga di pulau pinang, dan harga belut minggu ini lain dari harga pada hari selasa. 
Rumusannya, belut tidak berkawan dengan katak, belut sentiasa bertindak licik menghasilkan siri penipuan untuk berjaya hidup, belut sukar ditawan atau dikawal, belut busuk dari hanyir lumpur, dan belut boleh tewas pada lintah. Adam adli dah di flip jadi belut, maka perlu ditundukkan guna lintah on PEMBELOTAN
Anonymous
on 11/27/16




------------------

2 ulasan:

Tanpa Nama berkata...

BELUT ??????

BELUT TOK GURU ISHAM ada lah BAPAK SEGALA BELUT....

POWER !!!!!!

KELEMAHAN BELUT TOK GURU , bila ter pikir LUBOK BACIN SI HOTOK , bisa KIOK.....

Hancing......

Yeakkkkkkkk

Tanpa Nama berkata...

Yang memberi label belut pada hisham rais cumalah 2: the state dan lembaga pro state (ada jarak ye, bukan prostate). Tengah 70an the state telah melabel belut pada hisham bila jasad beliau keluar dari tanah ketuanan. Jelas roh beliau masih terikat dengan tanah kelahiran bila hisham segera pulang sebaik governor of the state ketika itu pak dolah memadam label belut setelah 30 tahun di tengah 2000an. Hisham bukan belut, tetapi dilakar sebagai belut oleh jenakawan the state, yang kita semua maklum adalah tukang kelakar dan tukang kelentong. Hisham bukan belut, cuma gagalist kahkah