.

Ahad, 26 Februari 2017

BAHAM DEDAK





BAHAM DEDAK
Kah kah kah Masing2 champion dlm parti pas dah dapat laba hasil kerjasama pas dan umno. Yg kekal bodoh dan naif cuma tuan berahim tuan man, bodoh mcm telor din ayam. 

Big boss baham dedak, bila kecoh2 berita pecah big boss cuma perlu buat golden silence tapi si bodoh mcm telor ni meloncat2 buat damage control. Sudah2 laa tuan berahim oii. Baik awak jadi guru pondok lagi baik. on TUAN HAJI HADI KANTOI
Publish | Delete | Spam
Anonymous
on 2/24/17


----------------

1 ulasan:

Tanpa Nama berkata...

Yang gila dunya nak dunya

Yang gila akhirat ada tapi hati nak dunya gak

Yang papa meleyu melayu saja lah

Yang kaya tuh ada juta juta lah

Bunga juta juta saja 7,400 rengget sehari

Kaya lah

Bentley pun boleh