.

Rabu, 15 Februari 2017

BELI BURGER DAPAT BABI PERCUMA




BELI BURGER DAPAT
BABI PERCUMA
Laaa...! Masa sekolah dulu aku suka monteng kelas inglen :( akibatnya dari dulu aku dok pikir maksud pork free tu ialah babi bebas, maknanya babi (yang tokey tu tambat nak sembelih) dah lepas lari dari restoran tu macam jail break, jadi takde lagi la babi situ, 

jadi bolehlah muslim masuk restoran tu dan makan minum. Hari ni tt bagitau, baru aku sedar maksud pork free tu amat mudah dan terpampang jelas takde complicated mana pun makna dia: babi percuma! 

Cissss! Cis cis cisss! Patutlah tiap kali aku makan kat restoran tu aku perasan ramai cino kapir harbi je makan situ, diaorang boleh melantak percuma je! Jilakosss! Uwekk!! on MENGANCAM AKIDAH
Publish | Delete | Spam
Anonymous
on 2/15/17



---------`

1 ulasan:

Tanpa Nama berkata...

next time kalo tulis pork free tu, tulis skali this restoran not suitable for muslim atau muslim not allowed.so muslim takyah masuk...ini la akibatnya mengaji kat middle finger middle east, abis semua nak diislamkan..barangkali kayu balak pun mahu diislamkan..dishah alam sudah ayam islam yg suci bersih dan diperdengar ayat2 quran..agaknya kalo babi di islamkan pun nanti babi bole dimakan..islam begitu sibuk dgn babi, dna babi, bulu babi dan segala produk babi..islam tak usik langsung hal duit rm90juta hadi, duit curi 1mdb 2.6bilion, riba2 dari hutang 1mdb..islam kecoh hal nape muslim ban sedangkan mekah dan madinah berada dinegara arab saudi al wahabi yg bukan sunni atau syiah..muslim kecoh hal bagaimana nak dpt pantat bidadari..muslim kecoh2 hal hukuman hudud yg bukan dut walhal tiada hukuman keatas perompak duit rakyat atau sesiapa yg bersubahat dlm pengagihan wang curi itu..