.

Rabu, 8 Februari 2017

DEDAK HADI





DEDAK HADI

Hadi dapat dedak rm90juta dia share dgn menantu saja. Yg lain2 melopong. Nak mintak tapi takut. Nak melawan cakap hadi takut nanti hadi online dgn tuhan dan nama diorang naik, kena buang. Nak tak nak jadi tunggul laa. 
Sebijik mcm barisan menteri najib. Yg berani melawan, akan terus buat statement yg senada dgn hadi. Yg bodoh berangan nak masuk syurga atas tiket politik, puak pencacai walaunta. Takbirrrr!!! on PARTI ISLAM MAKIN SASAU
Publish | Delete | Spam
Anonymous
on 2/8/17




-----------------------

1 ulasan:

Tanpa Nama berkata...

satu persoalan mudah, nak syurga sekarang masa idup atau syurga selepas mati? hadi pilih syurga sekarang, setuju hidup senang lenang dulu, selepas mati org tak nampak hadi masuk mana pon, kah kah kah, syurga neraka ilusi puak serban menipu, wal hal diri terpancut pancut melihat dedah berguni guni kah kah kah, siapa cepat dia dapat, siapa cerdik politik dia untung, kah kah hadi pon tau masa presideng dah tak lama pon mana, kena lah ada bekalan di akhirat, cucian bersih, suci murni boleh diuruskan oleh azeez baling...dapat vip tent nanti di mekah, kah kah kah al maksum al hj hadi kah kah kah