.

Rabu, 22 Februari 2017

JAMIL KHIR MAIN GOLF





MAIN GOLF GUNA DUIT ANAK YATIM
sb tu la jamil khir join demo ruu tu..nak tunjuk dia sokong ruu walaupun main golf dgn duit yapeim..takkan warga2 kelantan tak tahu hal ni..ada hajjah dari kelate juga menerima ratusan ribu dari yapeim...

tp kita tengok nnati..betul2 saman ke atau hot hot kencing mak badak..perlu diingat, ketika anwar mensaman jamil khir dulu, jamil khir telah menggunakan wang zakat utk bayaran saman anwar...ni baru satu ust kagat..agak2 berapa ramai lg ustaz2 ustazah2 made in kagat yg perangai serupa macam jamil khir...

bagi org2 islam, kes golf tak penting..yg penting jaga solat, jaga dua kalimah, jagan kemaluan , jangan memancut dipantat haram..perihal2 rasuah, perihal songlop duit itu urusan dia dgn allah taala..case close...belah2 utara pasti tau ayat2 ni..

kpd student dari middle east, cepat2 siapkan resume, mana la tau kot2 jamil khir letak jawatan ke, bole la kalian amik tempat dia..atau ada ust dari kedah yg dah ready to take over... on MAIN GOLF KENA SAMAN
Publish | Delete | Spam
Anonymous
on 2/20/17




----------------

Tiada ulasan: