.

Jumaat, 17 Februari 2017

KEAH EMPAT PAHLAWAN GEROMBOLAN





APA KHABAR

EMPAT 

PAHLAWAN

ADA APA2 KE?

SAJE TANYA

NAK DENGAR

BERITA BARU

KALAU ADA






SATU SUDAH

KANTOI



----------------

1 ulasan:

Tanpa Nama berkata...

woit dbkl..bila nak turunkan cas parking kat area org2 miskin duduk flat??mana menteri freud??bila nak turunkan cas parking..nape tempat org2 kaya je diturnkan cas parking..apa punya fucking minister and fucking mayor...islam adil ke selam adil...sial betul...nanti gua upah valet doa utk turunkan bala dan musibah kat fucking minister dan dbkl mayor..watch out lu org..valet doa, sila standby..bagi no akaun bank, nanti gua bank in...kpd anuar musa, student2 mara sedang jaga makan sb mara taknak studnet2nya obesiti sb mak badak rosmah..duit2 penjimatan makanan tu bole taja team kelantan..ni lagi satu sial, punya la nak sgt selamatkan team bola kelantan sampai sanggup catu makan..valet doa, please be ready..lu kasi doakan anuar musa biar bertukar jadi kanggaro dan tinggal dipadang pasir tanpa balak di kelantan...kes air sabah tu biar org sabah je bayar valet doa..kalo warga sabah takda duit nak upah valet, bole kumpul kelongsong peluru dan jual kat besi karat..