.

Jumaat, 24 Mac 2017

JUAL MINYAK BIAWAK DHAB






JANGAN SALAHKAN LEBAI LEBAI
ust wan ji, jgn salahkan lebai2 tu..lebai2 mana ada belajar ilmu ekonomi, mana ada belajar ilmu semiotik, mana ada belajar falsafah, mana ada belajar sejarah tanah melayu..lebai2 hanya belajar ilmu hukum hakam, ilmu hafaz hafiz..

perasan tak juara qari qariah musabakah antarabangsa tu negara mana? jawapnya negara malaysia..bacaan ,nahu itu ini org malaysia ni lebih tepat berbanding nageara2 arab lain..kalo nik aziz belajar ekonomi, pasti tungku razaleigh tak kata kat nik aziz, ambo tok seh make gaji buto..kerana apa?keran nik aziz pentingkan madrasahnya berbanding ekonomi negeri..

student2 middle east pun dan mula niaga minyak dhab, niaga kurma, niaga madu yg disaudi pun takda pokok bunga2, niaga botol zam2, niaga valet doa..grand mufti saudi jual fuckwa, maka semua negara dapat berbilion riyal..

agak2 berapa kerajaan kelatan semasa arwah nik aziz dpt dari negara saudi ni??dulu hanya minoriti je tahu,tp ditutup dgn pusat2 madrasahannya..kini anaknya sendiri bersatu dgn umno bn..apakah on CARA CARA PAK LEBAI
Publish | Delete | Spam
Anonymous
at 3:47 PM



----------

1 ulasan:

Tanpa Nama berkata...

Ha ha ha ha ha ha ha ha

Dhab.... bukan BEWAK SERBAN

Yang ada nih BEWAK SERBAN

BEWAK pun nak Q7

Ploton tak pakai zaman Nabi dulu


BENTLEY tuh wokay lah

Ada MSYOOOOKKKKKKKK