.

Jumaat, 7 April 2017

MALAYSIA ADA VX




MALAYSIA ADA VX
ini la sebab musabab kejahatan umno..memperbodoh bodohkan orang melayu..kalo jet russia sukhoi pun berapa kerat kapten je bole bawak,inikan nak labonkan org..oit najib, ko ingat pembaca tt ini bodoh mcm org2 pekan ke??lagi satu, baru2 ni papan dashboard nuri telah diupgradekan kpd yg papan dashbaord yg mudah dimaintain..



VX


bukannya tukar nuri tp tukar dashboard aviation je..nampak sgt mmenteri lidah kontot menperbodoh2kan ketika lima yg dibina oleh madey..atapun mr najib nak jual jet mig malaysia kpd india sb malaysia sudah beli senjata kimia dari korea utara..agen vx..senjata kimia syria berada ditangan pentagon,dimalaysia ada agen vx..lagi satu, korea utara telah diperbodoh2 kan jga oleh menteri2 umno dan ktn..
serahkan mayat, bebaskan suspeck yg ada code red, tetiba ktn kata suspect sudah disiasat dan bukan dia yg membunuh..korea utara dgn bodohnya pun membebaskan 9 warga malaysia sdgkan disarawak masih ada warga korea berjumlah 140org...senjata kimia yg paling bahaya ialah kentut2 yg on 
AUTA KELING NAJIB
Publish | Delete | Spam
Anonymous
on 4/6/17






------------

1 ulasan:

Alumni Dublin Estate berkata...

KetTwiterNegara.." Kita tetap akan tunggu suspek didepan gate INI biarpun sampai 5 tahun !!!". KahKahKah..chittt..poodahh!!! Ama laa wokek..