.

Sabtu, 29 April 2017

RAFIZI SERANG PAS






BILA NAK

SAMAN

CAKAP NAK

SAMAN

Pemuda Pas gesa Rafizi henti serang Pas

ALOR SETAR - Naib Presiden PKR, Rafizi Ramli diberi peringatan untuk berhenti menyerang Pas
.
Perwakilan Pemuda Pas Selangor, Mohamed Shukri Omar berkata, beliau dan ahli lain tidak teragak untuk ambil tindakan jika Rafizi terus-menerus menyerang parti itu.

"Di sini saya ingin beri peringatan pada Rafizi jika beliau terus-menerus menyerang Pas dalam keadaan kita tidak memberi penentangan.

"Jika dia anak jantan, kita jumpa di Parlimen dan beliau harus bersedia hadapi barisan pemuda Islam yang tidak pernah lumpuh dalam mempertahankan Islam," katanya .

LANCHAU

TAK TERAGAK2

DAH BERAPA

KALI CAKAP

DAH BERAPA 

KALI BERI

AMARAN TAPI

TAK BERANI

SAMAN

KEPALA BANA







------------

5 ulasan:

Tanpa Nama berkata...

Kepala dah serabot SERBAN

Otak pun dah bahalol

Harap KONTOL saja ber cakap

Kena pergi GERMAN lagi lah gaya nya tuh

Kan bebudak PAS tuh

Bukan bebende baru lah

Tanpa Nama berkata...

ni siapa yang bee-sing????

Jantan
ke betina
ke PONDAN???????????

Tanpa Nama berkata...

Woit, sikit2 kalau anak jantan. Ayat dah berkurun tu zaman feudal hang tuah lah, masa pakai tanjak pakai keris berkaki ayam. Jantan mcm mane pun masih kutip BR1M. Pakai lah ayat zaman siber sikit. Sikit2 kalu anak jantan, poodah

yusof erman berkata...

apa bangang siak, nampak bangang. kalau rasa dituduh, nak bersihkan nama, dan rasa dizalim, saman lah! buktikan lah benar! 10minit dengar tuduhan pun hati dah panas terus g report balai lah! akal manusia kat luar ni bukan bodoh sangat

Tanpa Nama berkata...

Kalau tak respon korang kata bersalah pulak.susah la layan pakatun bahalol ni.sikit2 suruh saman...bangang sial.ape nk menyaman tu free x kena bayar.bodo dan bahalol.