.

Isnin, 8 Mei 2017

ALONG DAN GENGSTER



AH LONG DAN GENGSTER
Tt, maap aku nak betulkan sikit ayat penutup kau, ah long dan gengster ni bukannya sedang menjalar, tapi sudah lama menjalar di malaysia. Yang sedang menjalar kat malaysia ni ha: Maria Ozawa is in Malaysia ...and her fans are going crazy. Kuikuikui. 
Tt lama takde update blog harini sebab pergi memburu kelibat maria ozawa la ni kahkahkah kau jumpa ozawa tanya dia, dia atau industri porn jepun ada bagi donation pada parti atau penguasa kat malaysia tak? on 
HEBAT INI BERITA HEBAT
Publish | Delete | Spam
Anonymous
on 5/7/17





-------------------

Tiada ulasan: