.

Jumaat, 16 Jun 2017

AGENDA TERSOROK AMERIKA


Siasatan DOJ ada agenda lebih besar, kata Hishammuddin


Menteri Pertahanan  Hishammuddin Hussien menganggap pemfailan Jabatan Keadilan (DOJ) Amerika Syarikat yang terbaru boleh memesongkan agenda yang lebih besar.
Hishammuddin berkata, pihaknya tidak boleh menghentikan langkah DOJ itu kerana ia pernah dilakukan sebelum ini.

CILAKA

AMRIKA ADA

AJENDA BESAR

SABOTAJ NIAT

NAJIB NAK 

BUAT PRU14 

LEPAS OGOS

SENGAJA 

BUKA

KES INI DI L.A

SEKARANG

NIAT AMERIKA

IALAH 

REJIM CHANGE

NIAT NAK

TANGKAP 

NAJIB

CISS 

AMERIKA

LAKNAT


------------------

4 ulasan:

Nazrio Dond DoLLa berkata...

BawaH kopeK Besar BiG, Syukur alhamdulillah who sign punya anaK, isham who sign nampaK USA doJ Ada agenda Besar, kaLau isham kata doJ USA nampaK Ada barang tersoroK bawaH kopeK Besar. Apa macam.

panglimo potaseh berkata...

Tuan Haji Lidah Kontot .. walau pun kurang deria rasa tapi deria bau nye sangat kuat .. idung besar lah katakan. Lidah Kontot ni dapat hidu agenda yang lebih besar dari negara Kapir Laknat USA.

Tanpa Nama berkata...

Mmg DOJ ada agenda besar. Nak dedah salah laku keluarga najib dan rakan2. Najib pun ada agenda sendiri. Nak tutup semua salahlaku dia dgn bantuan semua agensi perlaksanaan undang2 tempatan.

Tanpa Nama berkata...

Haji HAHA disaran tamatkan cuti rehat dgn kadar segera (mudah2an jantungnya dah pulih dan berfungsi seperti sediakala). Walaupun belum rasmi dilantik sebagai penasihat kepada YAB PM, Hj HAHA yg pernah menawarkan diri utk menjadi PENASIHAT boleh mengambil langkah proaktif untuk tampil menangkis tohmahan DOJ dan menasihati YAB PM untuk terus bersabar menghadapi dugaan di bulan yg mulia ini. Disamping menasihati YAB PM mengamalkan zikir dan doa yg mustajab, Hj HAHA boleh mengepalai majlis solat hajat bagi menangkis serangan saraf pihak US. Beliau jugak disarankan menganjurkan Majlis Zikir Mega Perdana dgn kadar segera. Mudah mudahan dengan nasihat dan bimbingan Tuan Guru Hj HAHA bumi Melayu akan selamat dari ancaman kafir harbi laknatullah. Takbir!

Sekian dari saya.

Nota:sehingga nota ini ditulis YAB PM tercinta kaum melayu masih berkurung di dlm bilik panik (panic room) di Putarjaya. Mudah mudahan beliau diberi petunjuk oleh Ilahi. Amiin.