.

Khamis, 29 Jun 2017

KITA BERNASAIB BAIK ADA KEELING







DUNIA

BERNASIB 

BAIK - KITA

BERNASIB

BAIK KERNA

KITA ADA

KEELING

1MDB-DoJ: Dan ini ‘maklumat’ terkini dari White House…

 | June 29, 2017
Ramesh Rao Krishnan Naidu ada maklumat daripada 'sumber White House', dan meramalkan apa akan berlaku tidak lama lagi.





EPelbagai kenyataan dikeluarkan menteri dan pemimpin Barisan Nasional (BN) mempersoalkan laporan Jabatan Kehakiman Amerika Syarikat (DoJ) mengenai kecurian dana 1MDB, dan mereka rata-rata menganggap dakwaan itu tidak berserta bukti kukuh malah mempunyai agenda tertentu. 

Di tengah-tengah kritikan dan sokongan terhadap DoJ ini, muncul Ramesh Rao Krishnan Naidu, seorang penyokong tegar perdana menteri yang merupakan orang di sebalik sebuah NGO bernama “Pertubuhan Minda dan Sosial Prihatin”. Ramesh mempunyai “maklumat” dalaman daripada “sumber White House”.

 “Sumber White House” itu memberitahu Ramesh, pegawai DoJ yang terlibat menyediakan laporan mengenai 1MDB itu kini berdepan tindakan dipecat daripada kerajaan AS kerana bersubahat “membuat dakwaan palsu” terhadap Malaysia.

BAYANGKAN

DUNIA TANPA

KEELING

TAK ADA KAKI

JILAT 

TAK ADA 

ZAKAR NAIK

TAK ADA KAKI

BODEK TELOO

KAH KAH KAH



---------------

5 ulasan:

Tanpa Nama berkata...

wow!! hebat betul keling ramesh rao ni. dia ada connection dgn org dlm di white house!!! siapa agaknya ya!?? mungkinkah kerani? mat despatch? peon? adik dia sendiri yg kerja sebagai typist kat sana? tea lady? atau SU trump???

kalau dah ada org dalam, baik najib bayar kat mamat keling ramesh rao ni jer utk lobi gugurkan kes 1mdb. atau mungkin mamat keling ni cuba pancing dedak dari najib, untung untung dapat duit utk lobi trump. tapi kan kalau difikir fikir balik, agak agak korang laa dalam falsafah hidup org US ada tak pepatah ..kalau jumpa keling dan jumpa ular, sila ketuk keling dulu. agak agak kat US mcm ni tak? kalau ada, mmg confirm laa keling ramesh ni tak boleh carik makan! kah kah kah.

Tanpa Nama berkata...

ni keling mabuk bro..keling ni mabok puki rosmah..tolak doj, ada lapan lagi negara sedang siasat najib..keling ni suka puki melayu ..puki keling tak cukur dan bau kari..puki rosmah warna pink dan bau wangi...ini macam zakir naik gak..modi nak tangkap dia tp dia lari minta tolong dr asri..tetiba kini kata ada banyak lagi negara nak bagi kewarganegaraan kat dia..cakap berdekah2 berak dlm kopiah...warga islam di india ke tibai dgn warga hindu, mana dr zakir naik lari..dr asri taknak selamatkan muslim2 diindia yg di kejekan dek hindu ke??penuhkan perlis dgn eee...bole tanam mangga india..

Tanpa Nama berkata...

Kah kah kah kah....kuat jugak cable si keling ni

Tanpa Nama berkata...

Lepas baca statement keling no, gwa rasa level AG kt amerika tu sama level dgn AG Pak pandir Malaysia.....kah kah kah kah....

Tanpa Nama berkata...

tak pandai tipu
tapi
pandai songlap pulak!?!?!?!?!