.

Jumaat, 30 Jun 2017

MAKIN RAMAI KEELING








KEELING
Kah kah kah kah....kuat jugak cable si keling ni on KITA BERNASAIB BAIK ADA KEELING
Anonymous
on 6/29/17

OO KEELING

ni keling mabuk bro..keling ni mabok puki rosmah..tolak doj, ada lapan lagi negara sedang siasat najib..keling ni suka puki melayu ..puki keling tak cukur dan bau kari..puki rosmah warna pink dan bau wangi...ini macam zakir naik gak..modi nak tangkap dia tp dia lari minta tolong dr asri..

MAKIN

tetiba kini kata ada banyak lagi negara nak bagi kewarganegaraan kat dia..cakap berdekah2 berak dlm kopiah...warga islam di india ke tibai dgn warga hindu, mana dr zakir naik lari..dr asri taknak selamatkan muslim2 diindia yg di kejekan dek hindu ke??penuhkan perlis dgn eee...bole tanam mangga india.. on 
KITA BERNASAIB BAIK ADA KEELING
Anonymous
on 6/29/17

RAMAI

wow!! hebat betul keling ramesh rao ni. dia ada connection dgn org dlm di white house!!! siapa agaknya ya!?? mungkinkah kerani? mat despatch? peon? adik dia sendiri yg kerja sebagai typist kat sana? tea lady? atau SU trump???
 kalau dah ada org dalam, baik najib bayar kat mamat keling ramesh rao ni jer utk lobi gugurkan kes 1mdb. 

KEELING

atau mungkin mamat keling ni cuba pancing dedak dari najib, untung untung dapat duit utk lobi trump. tapi kan kalau difikir fikir balik, agak agak korang laa dalam falsafah hidup org US ada tak pepatah ..kalau jumpa keling dan jumpa ular, sila ketuk keling dulu. agak agak kat US mcm ni tak? kalau ada, mmg confirm laa keling ramesh ni tak boleh carik makan! kah kah kah. on 
KITA BERNASAIB BAIK ADA KEELING
Anonymous
on 6/29/17




----------------

Tiada ulasan: