.

Jumaat, 30 Jun 2017

USTAD KENTUTI AL TIPUWI






KEBABIAN

Aku dah cakap tt. Mentaliti ramai melayu ni adalah mentaliti ketinggalan bas atau mentaliti siput babi. Aku tak mengata macam babi sebab siput tu nama je ada babi tapi sifat dia tak kebabian. Babi sifat dia laju, dia nak cepat sondol segala depan dia. 

SIPUT BABI

Siput babi sifat dia seloooooo, berzaman beredar sebelum dia maju ke depan. Bila seloooo, puak melayu subspesis ni akan ketinggalan bas. Bas berikut pun mungkin masih ketinggalan jugak lagi akibat kesiput-babian yang teramat selooo, mungkin bas dah penuh sebab orang lain dah bingkas naik dulu berduyun-duyun. 

MELAYU SLOO

Tinggal lagi. Mh370 dah lesap ke lautan hindi mana dah, ketuanan melayu di tudm dok seloooo lagi belum tau apa. Kalau mh370 tu dirampas oleh suicide bomber, tentu dah meletup langgar menara kat negara mana entah. Masa tu barulah ketuanan melayu tu nak buat analisa, nak bukak peta dunia, nak panggil press conference... Jolo tembam dah lesap ke lautan china mana dah, ketuanan melayu dok seloooo lagi belum tau apa. Doj dah bukukan on SUSAH JADI MELAYU
Anonymous
on 6/23/17
 
KENTUT 

BANGANG

Bangang betul babun ni. Cerita hal kentut pun nak jerit jerit. Kentut jer pun.. nak kentut, kentut jer laa. Babun ni buang masa borak borak merapu hal kentut jaa boleh dapat upah.. senang betul dia cari duit. Yg paling bangang ialah org yg dok upah babun pak lawak ni. Sebab tu melayu susah nak maju, hal kentut pun nak besar besarkan. on SUSAH JADI MELAYU
Anonymous
on 6/23/17

BAB KENTUT

Sekolah tendah patut sudah tanat bab kentut. Ni dah tua bangka dah nak mampoos masih ngajar/belajar bab kentut. Patut lah bani melayu susah nak maju dan asyik kena tipu oleh sang penipu. on 
SUSAH JADI MELAYU
FOUR WIRE
on 6/23/17


PAHALA 

KENTUT

Indah nya islam ..kentot pon boleh dapat pahala. Bayangkan kita bantai terkentut di sepanjang sepuloh hari akhir romodhoon. Pahalanya dah tentu dapat kaver dosa makan rasuah sepanjang tahun. Sekarang baru aku tahu ngapa orang islam kuat melahap rasuah .. rupanya dosa rasuah boleh setel dgn kentut. Tu sebab Najib tak perlu buat public hearing mcm PM Kapir Laknat Tumasik, Hsien Loong???. Bayangkan betapa powernye kentut Puan Hajjah suaminye??? on 
SUSAH JADI MELAYU
panglimo potaseh
on 6/22/17
Cuba teka jam tangan apa uztaz yg bagi kuliah kentut pakai? on 
SUSAH JADI MELAYU
Anonymous
on 6/22/17

KENTUT

Tu la TT..hang xmo ngaji pasal kentut. Sumer ngaji pasal kemut ja. Kentut ngan kemut ni, boleh bikin wang berjuta2 malah berbillion. Hang tgk Isa ngan bini Babi Sharliza pasang kaki dlm Felda. Habih berbillion tu. Ini kuasa kentut ngan kemut Ziana ja. Bini gedempol dia dgn sekali kentut ja, SPRM menggelupoq daa.. 

BIK MAMA

Bik Mama kemetot ngan bininya pun kentut juga. Diam2 kentut, berbillion masuk akaun daa. Sbb tu melayu sibuk ngaji hal kentut ngan kemut ja. Bokpa study pasal planet lain.. xdak sesen masuk akaun pun. Ni mlm lailatul qodar pulak.. nak dpt 1000 bulan ganda amal. Ini konsep menyimpan Rosmah, curi USD1juta x 1000 bulan = USD1 billion. 


BUSUK GILA


Dpt 4x lailatul qodat, dah jadi USD4 billion.. tu la hang xmo ngaji hal agama. Boh serban berbakul atas kapla. Haa.. Inilah indahnya Islam TT. Hang jgn buat lecee.. Tuan Haji Kiyai Al-Sotongi tgh mencari lailatol qodat nuu.. tahun lps dgq2 dah dpt 90 juta dah.. lps tu kentut ja bila Sarawak Report pecah berita.. seni kentut hang jgn buat lekeh on SUSAH JADI MELAYU
Anonymous
on 6/22/17




-----------------

Tiada ulasan: