.

Ahad, 30 Julai 2017

DIMANA JHO LOW SEKARANG?






DIMANA

JHO LOW

MENYOROK

KENAPA DIA

TIDAK  KENA

TANGKAP

SIAPA JAGA

JHO LOW?




------------------------

8 ulasan:

Tanpa Nama berkata...

Isi jho low mahupun mappadulung xpenting.
Yg lbh penting skrg tolak tun m.
Pembangkang versi umno

panglimo potaseh berkata...

Puki mak betul .. sosok mcm Jho.Low gemok.mcm babi ni pon susah nak cari. Cuba belajar cara Yahudi nangkap Agen Nazi yg bertebar di seluruh dunia, yg bilangannye beribu ekor tu. Ni sekor babi pun susah nak carik?.

Mana pergi ostaz@bomoh kita yang dikatakan boleh menelek lebih tepat drp setelit tu. Apa .. mahal sgt ke upah Dato Dokter Haji Ustaz Lebai Tuan Padilah Kamsan, upah untuk dapatkan petunjuk mana duduknye Cina gemok ni.

Tontonwi mana bila nak buat sembahyang hajat ..untuk mengesan kandang babi gomok ni.

Tanpa Nama berkata...

Sebagai juruprihatin pada ilmu sains dan teknologi terkini untuk mengesan kedudukan geo-lokasi sesuatu, aku terpanggil untuk meminjam teropong buloh sakti peninggalan raja bomoh. Setelah 13 jam aku tilik sampai nak terbeliak bijik mata ayam jiran aku dok perati apa aku buat, akhirnya imej yang jelas mula muncul naik dalam kepulan tebal asap vape. Jelas. Jangan jeles. Aku nampak jelas si cina tembam makan babi tu. Menyesal aku teropong. Nampak jelas beb, dia tengah bogel takde seurat wayar pun berbelit kat ketiak dia ke, yang tebal bulu macam hutan simpan bukan di kelantan, ataupun di perot dia ke, yang gendut berlipat melondeh macam lelaki Michelin, mahupun di punggung dia ke, yang berbirat macam kulit oren. Yuck! Muntah hijau aku lepas terima imej meloyakan tu! Hinggakan aku terlupa nak catit kordinat geo-lokasi dia. Cisss!! Sampai hari ni aku mengigau imej bangsat tu. Ptuii!!

Tanpa Nama berkata...

Menurut firasat dukun negara....jho low telah disorokkan dibawah kopek oleh hantu kopek....oleh sebab hantu kopek ni dijaga oleh hantu guru jiiii....maka segala jampi serapah dalam bahasa melayu tellah ditolak oleh hantu pak pandir...oleh itu dukun negara mencadangkan pengunaan jampi serapah dalam bahasa jawa lak....kita tunggu sama ada berjaya atau tidak....kahkahkah.

Tanpa Nama berkata...

Jho lo ada di rumah PM di Putarjoyo. Dia kongsi bilik dgn anak tiri Najib, Reza. Nak carik bilik diorang senang jek, betul2 di sebelah bilik menantu Najib org Kazakhstan tu. Dihadapan bilik diorang pula ada bilik besan Rosmah. Sebelah bilik besan Rosmah ada War Room. Eh!! Sebut war room, kau taknak buat sitcom war room yg baru ke TT? PRU dah dokek ni.
#kahkahkah

DIDI KOTA BELUD berkata...

Hehhehehe... Bodohnyalah punya soalan... Rosmah tulah jolow..Korea.. Singapire.. Brasil kan ada workshop plastik. Takan korang tak perasaan dia punya pendek.. ..katik jalan dio... Pipi.. Cara berpeluh... orang bodoh je tak nampak selera mereka... Alahai.. Gila ko...? nak tangkap jolow..?.. Abis.. Mlm kang najib nak tidur ngan siapa.....?.. Ngan SPANAR no lapan ke...?.... Kakakkaakaka....

Tanpa Nama berkata...

Wakakakaka....jho low tu fixed deposit cina merah, apalah kau org nie, si jibby pegi china bawak produser filem porno sekali tu apahal....bukan sekali tapi berkali-kali. Takkanlah nk pinjam duit je kot kah kah kah

Tanpa Nama berkata...

Penjilat jubo cina prompak jho lo...bodoh melayu ni membela cina prompak bilion hidup mewah...melayu bayar utang..