.

Ahad, 30 Julai 2017

APA ITU NGOK







GUA UDAH

BILANG INI

FORUM CULT

PENGARUH

SAMPAI KE

PENJARA

Anwar pertahankan Dr Mahathir daripada kritikan

KETUA umum Pakatan Harapan Anwar Ibrahim mempertahankan Dr Mahathir Mohamad dengan menggesa pengkritiknya agar memberi ruang kepada bekas perdana menteri itu untuk mengembangkan gerakan rakyat.

Menyedari kritikan itu adalah daripada NGO yang berjuang untuk rakyat, Anwar berkata kehadiran bekas perdana menteri yang paling lama berkhidmat dan partinya Bersatu ke dalam pakatan pembangkang akan membantu agenda yang dipersetujui Pakatan Harapan.

“Struktur Pakatan Harapan tidak boleh disamakan dengan struktur Barisan Nasional. Pakatan ialah gerakan demokratik, memimpin bersama dalam pakatan.

“Kebimbangan mengenai pengerusi parti yang boleh menyimpang daripada hala tuju dipersetujui tidak akan berlaku dalam struktur yang wujud ini, katanya dalam satu kenyataan hari ini.

LU MASIH

TAK CAYA

ORANG PUTEH

KATA LU INI

ADA TEBAL

KAH KAH KAH



------------------

2 ulasan:

Tanpa Nama berkata...

Jelas anwar dah dibayar oleh mahathir. Kalau tak disuap dedak gred super impot wangi kelas aaa taraf nascar euro safety standard kategori 3 piawaian 5 bintang warranty 8 bulan, confirm anwar takkan keluar ayat macam ni, takkan maafkan mahathir yang menghina dia sehina-hinanya pada pandangan isteri, anak, kawan dan seluruh dunia. Dulu masa mahathir pegi jumpa anwar di mahkamah, jelas kamera tv3 tangkap saat mahathir pelok anwar sambil hulor briefcase stainless steel merah bermangga emas dengan cop dakwat emas di bahagian bawah beg tu: RM. Dulu orang belum syak perkara tak senonoh, jadi ada yang simpulkan beg tu berisi segala fail rahsia dan dokumen buruk yang mahathir kumpul pasal anwar dan RM bermaksud rekod anwar, sedangkan yang lain simpulkan beg tu berisi segala gambar bahagia mahathir bersama anwar sejak dari tahun 70an dulu dan RM bermaksud rakan anwar. Tapi sekarang baru orang sedar, RM tu bermaksud ringgit malaysia dan beg tu berisi dedak gred super impot wangi kelas aaa taraf nascar euro safety standard kategori 3 piawaian 5 bintang warranty 8 bulan, satu-satunya yang mampu buatkan anwar tekan brek dan buat pusingan u follow mahathir.

DIDI KOTA BELUD berkata...

Kok ye pun marah kek mmaat yg sebut.. Icam hacut.. Icam hacut.. Jgnlah panggil dio ngok.. Dio bukan ngok.. Cumo dia half cast.. Dio tak mau jadi kominis muslim.. Takut masuk nerako.... Kakakakakka