.

Jumaat, 7 Julai 2017

INI PEJUANG NASIONALIS MELAYU



INI SEMBOYAN

NASIONALIS

MELAYU BANGUN

LAWAN CUKONG 


Demi rakyat Kelantan, jika nak saman... samanlah, kata Husam pada tauke EcoBit

07 Julai 2017
Naib presiden Amanah  Husam Musa mengalu-alukan hasrat seorang individu Tang Too Siah yang mahu menyaman beliau ekoran kenyataan yang dibuatnya pada 3 Julai lalu mengenai sebuah syarikat yang memungut deposit tanpa kelulusan Bank Negara Malaysia.

BANI MELAYU

WAJIB SEDAR

APA ITU CUKONG

DAN BAHAYA

DARI  CUKONG

RAKYAT  INDON

TELAH SEDAR





------------------

1 ulasan:

Tanpa Nama berkata...

bukan saja eco bit nak saman, malah tuan presideng ulama dunia hadi kluk klak serta menantu ayam pun belum saman yb ni..silap2, tak lama hidup haji hadi ni..byk sgt mkn dedak sampai lupa usia dah hampir maut..semoga tak mati dibumi taghut amerika laknatullah macam harun jin yg gagal tunaikan wasiat utk keluar dari selangor..kini si lebai dan pengelar lebai bole pulak berkeje sama demi fuluspussikom...ckp berdegar2, berak dlm jubah...celaka la hati2 mereka itu..