.

Ahad, 16 Julai 2017

LARI LARI DOJ SEDANG CARI











LARI LARI

DOJ SEDANG

CARI

PROJEK TENDANG

NAJIB TERUS

BERJALAN
Jurubank Singapura 

dipenjara 54 

bulan kerana jenayah 

berkaitan 1MDB

MAHKAMAH Singapura menjatuhkan hukuman penjara 4 tahun dan 6 bulan kepada bekas perancang kewangan BSI Singapura, Yeo Jiawei atas tuduhan penggubahan wang haram dan penipuan berkaitan dengan salah guna berbilion dana 1Malaysia Development Berhad (1MDB) dalam siri siasatan yang sedang berlaku di seluruh dunia.
Yeo, 34, mengaku bersalah atas dua tuduhan kerana penggubahan wang haram dan menipu dan lapan lagi dakwaan lain yang turut dibicarakan, lapor The Straits Times.
AKAN ADA

PEREKEMBANGAN

BARU DARI USA

TUNGGU NANTI

JANGAN BUAT

TAK TAHU PULAK


-----------------

3 ulasan:

Tanpa Nama berkata...

awat hang nie dengki ngan najib, seorang pemimpin muslimin solehin beradab, bergincu berjiwa rakyat dan banyak lagi, semua sifat terpuji, anugerah allah swt, engkau dengki sebab najib hansem dari engkau, kah kah kah engkau ada apa? gigi karat rokok daun, mulut busuk, bau hanyir, harta rumah tua di kampung, topi selekeh, dua ekor anjing belaan, apa lagi engkau ada...jangan mimpi nak jadi munkee...tak ada chance lah...engkau tak layak.... engkau melayu dengki penuh hasad dengki...tak boleh tengok org lain senang sikit...dengki mereka naik jet...engkau naik kereta buruk...itu pon selalu tumpang orang...malu lah sikit....kah kah kah saja percuma

Tanpa Nama berkata...

semalam panik..... lepas tu apa lagi?
sekarang gabrah..... lepas tu apa lagi?
esok kanchong..... lepas tu apa lagi?

kelak mungkin 'pa-rah-chong'
gabungan panik-gabrah-kanchong???????

Didi kota belud berkata...

Ingat najib tu bugis boney kejo laso makendro kepiting ke DOJ nak gertak ke... Woooiii... Najib tu banchi baru... kecimpung pun pakai puaka... DEWAN BAHASA DAN PUAKA tullll.... Kakakakkaka