.

Khamis, 14 September 2017

HARGA MINYAK NAIK LAGI




FACE BOOK


Syukur.... MINYAK KEKAL NAIK !!!.. alaa minyak naik 1 SEN & 4 SEN SAJA !!! Bukan effect pon..
SIAPA LAGI nak #BantuPerkukuhEkonomiAS !!.. kalau bukan Malaysia.
JANGAN MELAWAN...
Lebur duit2 pencarum #KWSP RM16.8 bilion pada Penyokong Israel No.1 Amerika Syarikat itu pon satu tanggungjawab negara bagi nak perkukuhkan ekonomi AS..
HAR HAR HAR...



Suara Rakyat Macai #JanganJadiBebal

Baca keseluruhan kenyataan Rafizi. Mmg beliau saran harga mingguan TETAPI saranan harga minyak mingguan beliau bersandarkan ada harga siling dan subsidi minyak dikembalikan.
Reply
42
12 hrsEdited
Manage
Che Azlan Shah Shahari Sekongkol dgn USA sama dgn Israel Dan lupa isu Palestine atau rohingya .ini lah prinsip lidah bercabang berkorrban sebab duit hingga isu Israel Palestine rohingya d tolak tepi
Mana peranan ahli amno yg berjuang untuk ugama untuk Palestine untuk rohingya Dan halalkan yg haram. Mana dia hukuman hudud manusia mcam ini.
Reply
19
12 hrs
Manage
Ayul Ben Ishaq Ya Allah smoga Malaysia ini di pimpin oleh pemimpin yg Amanah Dan Adil..ameen
nazak sngt dah malaysia ni..ksian kat rkyat yg kais pg mkn pg kais ptg makan ptg..ramai dah fakir miskin skg ni..
Reply
20
12 hrsEdited
Manage
EN Mie Minyak Naik pasal nak cover Kos penganjuran sukan sea besar besaran Yang lepas untuk acah acah menunjukkan pada negara ASEAN bahawa najibrosmah pembela rakyat ke arah negara maju
Reply
12
12 hrs
Manage
Yusneidy Yus Kara jaan Mlysia ni lebih syaitan dr syaitan..entah2 syaitan pun takot ngn kera jaan Mlysia.?_Ea la sbb syaitan xberkawan,xberdamping dan xmenolong si kafir Trump tu,sbb Si Trump tu sendiri adalah spesis syaitan yg berupa manusia. Tp si Kepit and all of his Gomen siap berkawan,tawar menawar dan membantu lg tu??? Dasyat Kepit..issyyy..iissyyy..huh!!!
Reply
3
10 hrs
Manage
Anuardin Mohd Nor Nilai duit US dh nk jatuh..maka dtg la pakar dari m.laysia membantu utk menaikan nilai US dollar..cara2 nk mengukuhkan ekonomi sebuah negara yg d panggil uncle sam..pelik tp benar...mari kita tenhok siapa yg kena...
Reply
4
12 hrs
Manage
Mizan Cvt Apabila mengagungkan & bersekongkol dengan penjenayah ekonomi serta pembunuh umat islam....negara yg merupakan boneka atau sekutu kuat kepada israel zionist laknatullah !!! Ianya adalah 'alamat' atau petanda menuju kehancuran...!!!
Sama2lah berdoa agar kita rakyat marhein serta seluruh umat islam dan bukan islam Malaysia dilindungi Allah s.w.t drpd segala ancaman fitnah serta tipu daya dajal.. 😢😰
-------------------

2 ulasan:

dNAN SAhARA berkata...

...soros soros, dah bolos dah. Itupun tarak erti. Cit!

Tanpa Nama berkata...

cikit ajer...apa takut?
kenapa takut?
DONATION kan banyak lagi!
kalo tak cukup, korek lagi atau mintak lagi dari pak arap!