.

Selasa, 14 November 2017

KEMUT BAIK





 KEMUT BAIK
Bini orang de uurmp Bini sendiwi jemu muak Bini owang kemut boik Bini sendiwi hak milik kekal Bini orang lebih lazat lebih nikmat lebih buas.percaya atau tidak boleh try Usha nikmatilah kelazatannya jangan lupa jilat pasti gureh dan nikmat.. Lal Lal pasti mau lagi dan lagi on 
AMAL 4J
Publish | Delete | Spam
Anonymous
on 11/13/17





----------------------

1 ulasan:

panglimo potaseh berkata...

Seni entot ni adalah seni yg paling unik. Orang kata entot paling nikmat ada lah ngentot saekor anak dara.. botul ko.

Pada aku ngentot bini orang paling nikmat.. tak percayo kau cubo.. atau tanyo face tu face dongan boss SPRM tu. Satu macam punyo nikmat ..raso mcm pintu langit torbuko sobab enselnyo pocah.