Ahad, 26 November 2017

LAGI BODOHANAK
tuan haji anak dusuki ni bodoh yg ingin dilihat pandai dan alim..jgn ingat org islam itu tidak ateis..jgn fikir hajjah tudung labuh, haji serban merah itu tidak ateis..bukan setiap waktu setiap masa sesorg itu dlm islam..banyak saat dan ketika sesorg itu dlm keadaan ateis atau dlm keadan tidak bertuhan..

HJ DASUKI

contohnya, najib kepala bapak tun razak menganut islam sunnah walrasuah, pada ketika najib melakukan pencurian wang 1mdb atau ketika najib sedang enak memancut air nikmat dilorong depan dan belakang antantuya yg bukan isterinya, apakah najib masih bertuhan? apakah tuhan wujud ketika najib melakukan maksiat dan pencurian?

LAGI BODOH

contoh kedua adalah paling mudah, apakah menteri jakim , jamil khir itu bertuhan allah dan bersyariat muhammad pada ketika dan saat jamil khir berjoli dgn wang yapeim bersama isteri tercinta? apakah sekonyong2nya tuhan itu bole diduga dan ditipu dgn wang 1mdb atau wang rm90juta??kalo islam itu lengkap, apa ditakut dgn ateis..kalian org agamawan, bercakap macam kalian on BILA NAK TUTUP YOUTUBE
Publish | Delete | Spam
Anonymous
on 11/24/17

-------------------

Tiada ulasan: