Selasa, 16 Januari 2018

TANGKAP SEBAT PENJARA?

SOKONG

WAJIB SOKONG

MAKIN BANYAK

TEMBELANG NAJIB

DIPECAH

CILAKA BETUL

PENJAWAT AWAM

BARU BARU INI

ADA SENARAI

KELAURGA

MAT CEKAI

PERGI UMRAH

PAKAI DUIT 

NEGARA

KERJA SAPA?


Pemuda Umno Perlis gesa pecat penjawat awam hina kerajaan

Pergerakan Pemuda Umno Perlis menggesa kerajaan supaya menamatkan perkhidmatan seseorang penjawat awam yang memburukkan atau anti kerajaan.
Ketuanya, Syed Atif Syed Abu Bakar berkata tindakan itu wajar, dan kerajaan harus memikirkan kaedah yang sesuai untuk melaksanakannya.

JANGAN BUANG

KERJA TAPI

TANGKAP ROTAN

SEBAT  PENJARA

BAGI MEREKA 

SEDAR-----------------

3 ulasan:

Awanama berkata...

bagaimana dgn penghina kerajaan penang dan Selangor?

mesti tindakan yg sama lah.

jamal jamban tu byk hina kerajaan Selangor.. patut kena hokum sebat tanpa pakaian

Awanama berkata...

Jangan jadikan Malaysia sebuah negara Umno&co sebarang pertukaran kerajaan itu adalah wajar kita bukan dimedan perang untuk membunuh sesaorang,kita berada digaris politics punyalah bodah memanda menteri politics ugutan budaya kapir adakah anda org kafir?penjawat awam perlu diberi ruang privatsi mencipta arus politics Baru untuk Malaysia demi Malaysian penjawat awam perlu reformasi akal untuk masa depan yg lebih baik untuk keluarga keturunan anak anak bangsa mahupun agama democrasi juga pandang dan lihatlah nilaikanlah tafsirkankah hufaikanlah sebarang pertukaran kerajaan tiada caj caj tersembunbunyi Umno sedah lama mati yg tingal para corruptor capitalism melayu mengira untung yg rugi pengundi pengundi sedarlah wahai penjawat awam pertukaran kerajaan itu halal berpeganglah pada amar makruf nahi mungkar bersatu hatilah untuk masa depan yg lebih terjamin sedarlah pejuangan ini Baru bermula dan nantikanlah kemenangan yg lain inshaallah.

kuli ada maruah berkata...

Apabila PH pula memerintah, tangkap pegawai kerajaan yang bersengkokol dengan jenayah kerajaan yang kalah. Ada bantahan????