.

Jumaat, 6 April 2018

WARTAWAN BIJAK BONGKAR SUARA CIA





 SUARA CIA
MULA MULA ADA MAMAT
TANYA HAL INI PADA
NIK AMAR
MALAOAN NIK AMAR INI
TAK AMBIL POT
KERANA NIK ABODOH INI
MUSUH POLITIK NIK AMAR




BUKTI SUARA
DENGAR DAN FAHAM
SUARA NIK ABODOH AJEN CIA
DAN BAGAIMANA
PARTI ISLAM TERIMA DUIT
DARI NAJIB




INI BIJAK
WARTAWAN INI SAJE BERLABUN
DENGAN NIK ABODOH
YANG TAK SEDAR SUARA INI
BOLEH DIGUNAKAN UNTUK
MEMBUKTIKKAN PARTI ISLAM PAS
TEAH TERIMA DUIT DARI NAJIB

-------------------

9 ulasan:

Tanpa Nama berkata...

melayu muslim kebanyakan tiada harapan kais pagi makan pagi..melayu islam yg berkedudukan rasuah sesama diri..ni PRU14 tabur sisa sogok melayu muslim kebanyakan bagi menang..bagi laluan terus merasuah...

Tanpa Nama berkata...

Harini Sabtu 7 Apr 2018, parlimen Malaysia sah bubar. Tiada lagi MP, ADUN dan Speaker. Yg tinggal cuma agen CIA yg sedang merayau rayau melobi dan menyusun strategi utk menjahanamkan parti2 politik yg akan melawan bekas parti pemerintah dlm PRU14 yg bakal berlaku. Semoga Allah lindungi parti2 politik yg berjuang utk hak rakyat dari agen CIA dan semoga agen CIA hancur jadi abu.

Tanpa Nama berkata...

Ana tahu issue ini sudah dh ramal akan berlaku justru ini Umno bersikap pandang dan lihatlah dan strategy Umno setapak dihadapan. Anna tahu pas hanya umpama satu alatan pelaris pabila keadaan memerlukan Umno akan mengunakan issue ruu hudud untuk Cuba berkerjasama strategy ini Berjaya merosakan akar umbi pembangkang Anna tahu strategies pembangkang akan memakan diri dan Anna tahu complot merampas selangor dan sesuatu yg sukar untuk diterangkan dan Anna tahu Umno memantau activities pembangkang perubahan itu satu yg menguntungkan disana pembangkang menjadi juara politics Umno berkira untung dari undi undi mutahkir ini Ana nampak kelemahan pembangkang di mana mana kawasan

Tanpa Nama berkata...

Agen CIA undercover macam Nik Abduh dah masuk Parlimen Malaysia. Bahaya semua rahsia keselamatan dan pertahanan negara dah disalur kepada US. Tapi yang kena tahan ialah Nescafe 3 in 1. Kahkahkah!

Tanpa Nama berkata...

Kaset/cassette???? Ketinggalan zaman sungguh lebai ni.... kahkahkah

Tanpa Nama berkata...

memang sial punya ulama..mesti ajaran dari nik aziz..mana tak tumpah kuah kalo ke nasi..ibarat razak ada sarimah, najib ada altantuya, betul la juga ulama umarah ini..ulama sial apakah yg diturunkan allah sebagai pewaris nabi..

Tanpa Nama berkata...

Hisam tt oooi.semalam aku intai kau ceramah tak smpai 10 minit kat johor. Setip Kali kau menjerit menghasut kat ceramah ph kau letih aku buka blog terus tak update memang Babi panggang America betulah ayuhhhhhh broo hishm hasut hasutubah...Ubah ubah sampai tukar

pok amid littor berkata...

Sampai hati kau panggilkan dia Nok Abodoh!
Kesian kat dia kalau dia tak bodoh. Kalau dia bodoh, takpe krn org bodoh takde perasaan bila dikatakan dia tu bodoh

Tanpa Nama berkata...

ingat ceredik beduh.. patut la bapak ko tak suka ko, bodo po beduh...
pasu bunga bocor... sekali siram, air lalu gitu je.. terus kering...