.

Jumaat, 18 Mei 2018

MARI KITA BERSIHKAN MALAYSIA





BERSAMA BERSIH

MALAYSIA
Ini bersih malaysia, lain dari bersih yang kita kenal sebelum ni. Siapa pulak tulang belakang kumpulan ni? on 
PENGUMUMAN UNTUK ANAK SEMUA BANGSA
Publish | Delete | Spam
Anonymous
at 4:29 PM

Bila kena batang hidung sendiri baru nak bersuara..... Fikir2kan on 
MEMANG NAK KACAU NAJIB
Anonymous
at 3:23 PM

Sekiranya. ..mereka-mereka ini tidak di dakwa. Hancur lah hati.... Hari tu...PH menang...dah buat kenduri.. Najib kena tangkap ...akan buat kenduri juga.. dan kalau mereka-mereka di dakwa...aku buat doa selamat dan kenduri arwah...mohon dilindungi .....anak dan cucu-cucu on 
MUKA MUKA ORANG JAHAT
zaharuddin ahmad
at 3:07 PM
Pakcik TT.. Nanti kalo ade tender utk buka penjara baru.. Bole AR bgtaw... Haha on 
MUKA MUKA ORANG JAHAT
Anonymous
at 3:04 PM

Ingat..sesiapa bersubahat juga akan di siasat... Mungkin selepas ini ...kamu.."tengku"... So jangan melatah tak tentu pasal. . jangan melawan sekiranya kamu tahu kamu akan kalah.. Itu bodoh nama nya ... Lagi banyak kamu melatah..lagi banyak dia orang korek on 
MEMANG NAK KACAU NAJIB
zaharuddin ahmad
on 5/17/18

Kalau najis bolih mencaturkan duit dan khazanah negara.. ke alam - laundromat-..apa tah lagi documentation yang akan dan bolih mensabitkan dirinya/keluarga dan band of theives Semuanya sudah disembunyikan awal-awal lagi termasuk barangan rosmah yang dihebohkanm selama ini... TT pernah siarkan video barangan/beg rosmah yang dinaikan kedalam jet menuju keluar negara...dan kelokasi yang di rahsiakan....sepatutnya..Kerajaan perlu mendapatkan pertolongan Interpol untuk buat pengeledahan kertas harta-harta najis/keluarga dan kenalan ..eg..Kazakhstan/London on 
TANGKAP DAN DAKWA
zaharuddin ahmad
on 5/17/18
PHORA.A.AH. ..... Zaman sekarang ..orang tak main kertas/document..la.a Orang guna - pen-drive - ..untuk seludup maklumat... Online/e.mail dan sebagainya..bolih diketahui... Apa guna nya. Polis buat sekatan... pen-drive tu kecil je...dalam lubang jubor pun bolih selit. on 
SIAPA BERI ARAHAN TUTUP TUKAR TIUB
zaharuddin ahmad
on 5/16/18
Ucapan terima kasih kepada...(yang diketepikan)... Sasterawan Negara.A Samad S.. Yang telah sama-sama...bereformasi..tak kira panas/hujan/.. TERIMA KASIH...sekali lagi... on TEMU BUAL BFM - PAGI TADI
zaharuddin ahmad
on 5/16/18

Mcmc dah boleh tutop menyusah kan org jer...nak membaca pun Susah...kalau nak makan susah betul LA..INI membaca n mencari ilmu ...kasi tutup INI mcmc.. on 
HARI INI DALAM SEJARAH
usop ali
on 5/16/18

Semua tim mcmc patut ditukar dgn tim baru yg faham demokrasi. Atau mamat2 yg ada skrg wajib block pula web umno dan pas.... amacam on HARI INI DALAM SEJARAH
Anonymous
on 5/16/18

Tak Percaya. Lu cakap kalau pilihanraya dapat mengubah sesuatu dah lam ia di haramkan. on DUA TAHUN DAHULU - GUA SUDAH CAKAP
Anonymous
on 5/16/18
Kalau boleh, bicara saman rm90juta boleh dibawa dari London ke Msia secepat mungkin. Memandangkan Kerajaan PH, Kerajaan Bangsa Malaysia yg memerintah sekarang. Perbetulkan dedak ugamawan perosak umat. on
 DUIT 90 JUTA
Publish | Delete | Spam
Anonymous
on 5/16/18





------------------

Tiada ulasan: