.

Selasa, 29 Mei 2018

PENGUMUMAN UNTUK ANAK SEMUA BANGSA






DIBERI TAHU


KEPADA
ANAK SEMUA BANGSA
BANGSA SEMUA AGAMA

SESIAPA YANG INGIN BERSAMA
MEGAMBIL BAHAGIAN
SESAMA BERTINDAK
SESAMA BERGERAK
SILA HUBUNGI
BERSIH MALYSIA

BERSIH AKAN MENGADAKAN
PERTEMUAN PERTAMA 
TIDAK LAMA LAGI
SILA HUBUNGI SEKARANG

HANTAR E-MAL 
PADA BERSIH MALAYSIA
SERTAKAN
NO TALIPON BIMBIT
BERSIH MALASIA
AKAN HUBUNGI ANDA










------------------

9 ulasan:

Tanpa Nama berkata...

Ini bersih malaysia, lain dari bersih yang kita kenal sebelum ni. Siapa pulak tulang belakang kumpulan ni?

Tanpa Nama berkata...

Pandikar Amin. Jangan lupa.

usop ali berkata...

Jamal jamban di jemput jangan lupa...

Tanpa Nama berkata...

bro tt..tolong tangkap haji ismee...haji ni salah seorg pecetus 1mdb dan TIA terengganu investment..dan kini terengganu bawah pas..dlm sejarah, parti pas ini meyokong pencuri dan perompak duit rakyat..maklum la nabi besabda, jgn dibukakan aib sesama islam, nanti cina dap akan tepuk tangan..perangai mempertahankan muslim pezalim ini juga adalah perangai ex mufti dr asri..dr asri mempertahankan rasisma agama yakni dr zakar naik dari benua india..tangkap ismee..dgr cite dia jadi somebody dlm media prima..haji ismee juga ada kaitan dgn tabung haji..dulu tabung haji dikenali dgn tabung azzeeez..tangkap juga anak keling pilihan warga melayu baling..antar azeez ke palestin..

Tanpa Nama berkata...

isham..tolong tangkap pegawai2 tinggi syarikat lynas..tutup syarikat tu dan pindahkan ke china..biar mampos warga china kena santau radioaktif..pahang negeri numbor satu berhutang dgn kerajaan pusat, mungkin pahang akan mjual tanah kpd china utk bayar hutang bernilai 1bilion ringgit..biar mampos tokey2 judi pahang..err sultan tak marah ke nanti..

Muhammad Asri Zulkipli berkata...

Bersih apa pulak lagi ni, apo kojo nak buet ni... Isham ko jgn nak temberang lagi.

Nazrio Dond DoLLa berkata...

Takut aku buat kerja gini, hak yg nak kena ekor ni poh bukan alang2 punya Jin

Tanpa Nama berkata...

ni nak bersihkan poster2 pr. bn x rm nak boyo upah org ph plak tengah mabok menang. sa lagi nak bersihkan jubor saiful utk tok arab yg donet 2.6b kat haramjadah

Tanpa Nama berkata...

kerja kerja bangsa harapan malaysia masih belum tamat.. ada lagi kuncu kuncu rejim lama btn racist bangsa dan fanatik agama yg cuba kecoh pertikaikan perlembagaan peserkutuan..

mrk yg baru2 ni menyalahi undang2 ambil pendirian sendiri serbu mini market jual arak perlu di tangkap dan saman...

This is a test case. Act while u have the backing of the Rakyat, Nip such mentality in the bud. And, the rest will back down & fall in line.

PH tarak muka klu tiada tindakan di ambil. negara skrng ni di perintah dgn undang2, bukan lagi rejim lama!!!