.

Selasa, 5 Jun 2018

EM BUKAN BI







EMM

BUKAN

BI




Kunjungan jumpa PM politik matang dan sejahtera, kata Pas

Pas menyifatkan kunjungan hormat Presiden Pas bersama Menteri Besar Terengganu kepada Perdana Menteri Dr Mahathir Mohamad sebagai satu politik matang dan sejahtera.

Ketua Penerangannya, Nasrudin Hassan berkata, kunjungan ini juga berlandaskan konsep taawun siasi (kerjasama plit


MATANG

BUKAN

BATANG

KAH KAH KAH


-----------------

8 ulasan:

Tanpa Nama berkata...

mokhtar senik bersabda..
eddy wang pun bole jumpa firaun..
eddy wang pun dah jumpa najib..
cuma eddy wang lum jumpa jamal..
kah kah kah..
tt lu da tolong cari belum..
da dekat nak raya ni..
jamal x nak balik kampung ke..

Tanpa Nama berkata...

Menatang bewok

Tanpa Nama berkata...

kah kah kah
kah kah kah
kau namakanlah politik natang ke apa ke, tu semua tak penting. yang penting strategi kena betul dan kena berpihak kepada rakyat jelata bukannya jual agama untuk tagih undi dan umpan pengundi dengan syurga. kalau dah halatuju pas tak betul, bukan saja manusia, malaikat pun segan nak turun mengundi.

DIDI KOTA BELUD berkata...

Konsep taawun...oi baya ooo.. Pensakit taun.. Boleh bawa maut oooo.... Ubat.. Ubat. ...kakakkakakaka

pok amid littor berkata...

Mamat presideng tu maki hamun kat DrM pun dikira politik matang dan sejahtera ke?
Pooodah!!!!

Tanpa Nama berkata...

planning pas Tak jadi kah kah kah it paling happy sekarang...dot.com

Tanpa Nama berkata...

Tak ada fulus dari persekutuan mcm mana mau tadbir negeri. Bukan pandai nak janakan hasil sendiri. Nak panggil matang atau natang ikut suka kau la labu. Tapi ludah kena jilat juga.....

Tanpa Nama berkata...

Belum masuk jumpe, sudah jilat dulu ludahan lama.