.

Sabtu, 14 Julai 2018

TOK AJI FUZI








TOK AJI
KALAU 

TOK AJI

KENDURI

PAKAI DUIT 

SENDIRI

KIRA OK

TAPI

KALAU GENG

BAWAH 

TANAH

YANG BAYAR

MACAM 

MANA?

Fuzi nafi laporan PDRM tanggung kos majlis kahwin anaknya

KETUA Polis Negara Tuan Haji Mohamad Fuzi Harun menafikan laporan Sarawak Report yang kerajaan menanggung kos perkahwinan anak perempuannya, lapor akhbar The Star.

Laman yang dikenali kerana laporan eksklusif pemberi maklumat itu mendakwa perkahwinan yang diadakan di Hotel One World, Petaling Jaya pada 1 Julai lalu dihadiri pegawai atasan polis.

“Apabila jemputan dihantar kepada rakan sejawat saya, ia memang difahami yang saya sendiri akan bayar.

“Tetapi hanya rakan sekerja saya dari Brunei yang datang,” katanya dipetik berkata. 


PELIK

GAJI TOKAJI

SEBULAN

BERAPA?

SAJE TANYA

JANGAN

 MARAH

--------------------

2 ulasan:

Tanpa Nama berkata...

Serah kpd sprm utk siasat. Ada brani?

Tanpa Nama berkata...

too aji fuzi ada masyuk, mesin kuda masih jalan, mesin ekor haram masih jalan, ekor haram masih jalan, semua masih jalan, so income masih masyuk nak buat kenduri kat news York pon boleh...kah kah kah, geng geng kutip masih operasi, lagi banyak masyuk, lagi banyak kenduri lah, biasa lah budaya Malaysia, apa lu mau sibuk ? jangan kacau tok Aji, itu pengarah PDRM PON derma sejuta kat Australia...diam diam saja...dah kowtim mat sembab kot ? apa pun sejahtera semua kah kah kah