.

Sabtu, 14 Julai 2018

UITM RAMAI TIPU IJAZAH





UITM RAMAI

TIPU IJAZAH


Tt, kat uitm berlambak2 pensyarah tipoo sijil. Bukan setakat master tak ada, malah phd pun tak ada tapi pangkal nama siap ada title DR. Kikiki hasilnya, keluar graduan cap ayam jerrr kikiki. Sebab tu melayu nak conquer uitm, boleh cari makan cara menipoo tanpa diganggu gugat oleh kaum lain. on 
IJAZAH TIPU
Publish | Delete | Spam
Anonymous
on 7/13/18





----------------

1 ulasan:

Tanpa Nama berkata...

betul tu..oleh itu kita tak perluka perluaskan kuota utk bangsa lain..uitm ni syok sendiri je..emmm prof misai sokong umno ada lagi ke?kpd menteri pendidikan, dulu ada kes mngenai sekolah kebangsaan.ramai menteri2 pendidikan dulu kata sekolah kebangsaan itu baik dan bagus, tetapi anak para menteri sendiri pun tidak bersekolah di sekolah kebangsaaan..oleh itu, reformasi la sekolah kebangsaan agar ianya setaraf mckk, convent dan lain2 lagi..jgn anak tirikan sekolah2 kebangsaan , sekolah tamil..jgn pula menteri2 ph juga sekolahkan anak kat international scholl, mrsm terpilih dan dan lagi..jgn rasis pak menteri..student2 bahsa ingeris kita ada, jgn amik cikgu oversea, cikgu autralis malah jgn amik dr zakir naik jadi pensyarah atau guru besar di sekolah perlis..utamakan anak bangsa kita..jgn percaya tunku rahman kata kita tidak bole buat jarum..percayala kata madey bahawa kita bole mentadbir negara kita sendiri..