.

Isnin, 9 Julai 2018

YOU START - JUAL AGAMA









YOU

START


JUAL AGAMA 
Start2 dan moptee2... nak tanya... jswab dgn ikhhlass yer... kalau boleh terus difatwakan d negeri2 tanah jajahan seloroh Malaysia... Boleh ke buat kutipan derma.. Kutipan derma utk tolong cagaran mahkamah atas orang yang mencuri harta rakyat.. atau org yg rasuah.. atau orang yg menyalahguna kuasa.. Start2 dan moptee2 tengah terlalu sibuk ke.. hingga tak sempat nak berfatwa isu rakyat Teraniya dituduh mencuri.. rasuah ni... on YOU START
haron haron
on 7/9/18

You Start kena belajar ceramah isu semasa. Cuba kaji bab Skandal 1MDB dan SRC atau duit haram masuk akaun atau buat pergi Haji. Setidak-tidaknya You Start ajak jemaah pergi check Pusat Tahfiz dan Maahad Tahfiz yang lebih 50% tidak ada alat memadam kebakaran dan terdedah dengan risiko keselamatan. Kalau dah semua You Start pakat nak duduk di mimbar Masjid belaka dan syarah isu yang 1400 tahun yang lampau, umat Islam duduk takuk itu sahaja nampak gaya. on YOU START
Anonymous
on 7/8/18

Ostat ni saja2 berLakon watak (burok Laku) (buruk perangai) supaya senang tt Dan anak2 muda ambiK buat misaLan buat contoh untuk terjemah makna usTaT bisnis igama bisnis bangsa bisnis agama onLy on 
MEK DOGAL - KENAPA TAK HARAM
Nazrio Dond DoLLa
on 7/8/18
manusia boddo tapi nagku pandai lagak aja lebih perangai sekor sekor terok dari natang ramai lawan Allah tapi bab makankedarah tak lawan pulak pataut lawan la jnagan makan tunjuk kat Allah kita kuat makan adalah perintah dari Allah jangan buat buat lupa manusia hnaya lawan bab yang depa tak suka saja itlah manuaisa boddo lemah lasl las mamapuih dalam keadaan jahil bab agama sendiri apa ceritaaa on
HUKUM WAJIB
Publish | Delete | Spam
Anonymous
on 7/8/1





---------------------

1 ulasan:

Tanpa Nama berkata...

Bab derma tu agak2 sape yg konteribiut paling banyak bagi mencukupkan jumlah 500 ribu inggit.