.

Khamis, 9 Ogos 2018

SAILANG PROJEK SAPA





SAILANG 

PROJEK SAPA
Wow..wow..wowww tt, rupanya lu pernah jadi boss pada zahid hamidi! Kahkahkah terbaik laa.. lu mmg tukang hasut tersohor. Sebelum lu mati tt, sila tulis autobiography utk diri lu sendiri. Aku rasa tak ada sapa yg mampu tulis utk kau, melainkan diri lu sendiri. Kalau adalah salah sorang kingmaker dlm projek reformasi ni, tahniah bro. on PROJEK SAILANG MAHATHIR
Anonymous
on 8/8/18
Hisham.. Gergaji dua mata. ..Bilik gelap tapi terang.. Melastik tapi bersiul siul... Aku tau ko nak melayu solid gold genius mcm hang.. .Cina.. India.. Atau apa bangsa pun takley pulun... Tapi bila ko ngan bekas timbalan pmum ko tu cakap ada BOS. . ko buat aku terkencing ketakutan... Mesti bos korang musa aman kan... ..kakakakakakakakakkaakkaka. . Kimak punya pakistan.. ..kakakakkakkakaka on
PROJEK SAILANG MAHATHIR
Publish | Delete | Spam
DIDI KOTA BELUD
on 8/8/18






--------------

Tiada ulasan: