.

Jumaat, 12 Oktober 2018

JAMBU SUCI




JAMBU SUCI
Cuma nak tanya mane perginye tande itam didahi mamat ni mcm tande org kuat sembahyang mase perbicaraan kes liwat dulu tak kan boleh hilang begitu saje.Boleh percaye ke dia ni on
 SAIFUL BOKHARI PEMBOHONG
Publish | Delete | Spam
Anonymous
on 10/11/18



-------------------

2 ulasan:

Anonymous berkata...

Lu pi tanya Mamak ni dia jolok botol air mineral 1.5l atau 500 ml sampai terkoyak dubur yg Dr. Myanmar Pusrawi teropong tu, tak berak 3 hari lepas itu pelakon tambshan yg sama dari Sodomy 1, Jude Pereira pi calit DNA Anwar.

Bukan rocket sains pun, hang pi cari balik Prof Dr Khairul Anas, katanya gay jugak ex PMO Najib dulu yg nak bagi scholarship kat Sayfool ni. Ntah2, 3rd and 4th DNA yg sesat tu mai kot mana?

Bacalah buku For Dummies 101: How to Frame Sodomy 1 and 2 on Anwar. Sekarang RPK dan TTF dari Manchester pun dah siap skrip Sodomy 3 and 4.

Tak puss hati jugak, hang pi cari Najib punya Mr. Fixit, Shafee Abdullah. Bukan dia mengaku jumpa old man lepas Judge High Court declare DNA Jude Pereira not safe to convict an innocent man, Anwar bebas Sodomy 2.

Shafee kata dia and old man agreed Anwar was never convicted on Sodomy in High Court. Dia kata old man wants him to be Special Prosecutor for Rayuan. Old man said, Shafee beria2 nak jadi Prosecutor, go see Najiblah. Najib say here's RM9.5 mil duit curi to pow Rayuan.

Lu bikin filemlah Godfathers of Conspiracy Sodomy I and II Anwar, sure box office kalah lu punya Manchester cukai tu.

End of story, conspirators gaduh besar both cari victim kat prison nak kill each other, now conspirators looking at the same prison.

Art imitates life? Sama mcm Wolf of Putrajaya sequel of Wolf of Wallstreet, cilok duit Putrajaya.

Master Ji berkata...

Dulu semasa perbicaraan dia sembahayang setiap minit supaya anwar masuk penjara..la ni anwar dah diampunkan, maka dia sekarang ni dalam cuti semayang le.