.

Jumaat, 12 Oktober 2018

TAK ADA BUKTI





TAK ADA BUKTI
...sudah2lah tu isham ooi, lu apa tau pasal reformasi, lu goyang teluq di eropah nun, dan pasal liwat ni dah masuk dekat 20 tahun, klu ada betul2 bukti,  - beyond reasonable doubt - kasi bawak keluar, kita bolih kenakan anwar kau2...
ingat sodomi 1, anwar tak kena, tempat berlaku sodomi belum siap dibina, manakala sodomi 2 pula, doktor pusrawi yg mula2 cek sexfool kata  - no sodomi@liwat - TGNA pun tak percaya, so, lu ingat lebih 60% rakyat sokong anwar/mahathir/harapan  - bodoh, bangang belaka ke ??? on 
CERITA LIWAT
Publish | Delete | Spam
NoManNoCry
on 10/11/18


--------------------

Tiada ulasan: