Rabu, 29 Mei 2019

UTAMAKAN KESEHATAN







JAGA KESEHATAN
haa nampak tak? 
tu la beza tt dgn penganut islam berpuasa. muslim berpuasa sebab memenuhi tuntutan agama beribadah pada Allah tapi tt berpuasa kerana nak turunkan berat badan untuk lebih sihat kerana Dewata Mulia Raya nak umatnya sihat dan cergas. so takde masalah la kan? jgn laa paksa tt sembah Allah. tapi dua-dua tuhan nak penganutnya hidup aman dan harmoni sihat dan sejahtera. amiin. 
on 
PETANG INI
Publish | Delete | Spam
Anonymous
on 28/05/19

Pres


----------

1 ulasan:

Awanama berkata...

Bulan posa nie lagi kuat makan bro, bedal macam macam, asyik buka posa merata rata, macam macam minta kafir sponsor, melayu mana ada hati nak sponsor, tau makan free saja, didikan umno konconya begitu, bukan mudah ubah mentaliti umno, nak posa kena bagi kurma free, berbuka kena majlis buka posa, nak raya kena bagi barang dapur, bukan senang jaga melayu bro, semua kena bagi free, maklum lah tuan tanah, malas kerja, minta warga asing jadi kuli, melayu nak jadi boss saja, lepas ty asyik bab makan saje, tak ada sembang lain, makan makan makan, topik utama seks, makan, kongkek, jilat puki itu saja, simple cara hidup, kah kah kah cuba tt ubah sikit cara melayu fikir nie muatahil kan kah lah lah