Jumaat, 24 April 2020

PASAR SELAYANG





RAKAMAN SEJARAH

PASAR SELAYANG

4 ulasan:

Unknown berkata...

Haha tuan titi dah jadi wartawan plak

roslee noor berkata...

Handa ko ogih..

Awanama berkata...

Hubaya hubaya hubaya, Imigresen sudah tangkap lendir asing di Sg Besi, kah kah kah yang kat Bukit Binatang, hotel mewah five star tak berani,nanti munkee calling calling, maksiat depan mata tak tangkap, warga asing merata tempat, berniaga, bekerja, bawa kereta motorsikal basikal payah ikut undang undang pon tiada tindakan, hanya warga tempatan dibuli, diherdik kurang ajar kerana ada pakai uniform, pangkat dan jawatan, sepatutnya kita jaga kita, ini warga asing tanpa lesen, tanpa passport, kad pun entah palsu atau betul, yang pakai uniform ini suka,macam mesin ATM bergerak, jumpa tekan keluar kah kah kah, bukan Angkatan Tentera Malaysia tau, automated teller machine tau, sampai dah ada kedai runcit, pasar borong, kedai gunting, hyper market, selama Imigresen buat apa? Buat buat kerja yang dibayar gaji,masuk media konon bekerja amanah...taktik lama dah tak boleh pakai, Imigresen yang bertanggungjawab kalau warga asing haram haram masuk ke Malaysiaku, ada.faham? Kah kah kah wayang tinggi semua puak puak nie woit kah kah kah

Keling botol berkata...

Poodahchit..pengkhianat ni merakam sejarah pasar pulak dah.. Dah puas rakam sejarah pengkhianatan kepada rakyat..paling best sejarah rakyat akan ingat tukar tiub sebagai pengkhianat!..