Nurul Izzah Aidilfitri

selangorku 1

.

Sabtu, 30 Ogos 2008

ANWAR MAHU SERTAI SEMULA UMNO - MAHATHIR

KLANG, 29 Ogos - Bekas Perdana Menteri, Tun Dr. Mahathir Mohamad yakin Penasihat Parti Keadilan Rakyat (PKR), Datuk Seri Anwar Ibrahim menyimpan hasrat untuk menyertai semula UMNO.

Beliau berkata, Anwar berbuat demikian semata-mata mahu memenuhi impiannya untuk menjadi Perdana Menteri.

"Saya fikir dia hendak sertai UMNO semula tetapi sama ada UMNO hendak terima dia atau tidak, itu soal lain.



Gila lagi orang ni..... dah jatuh gila talak ke?  Dia sendiri yang menginding nak masuk gerombolan United Malays National Organisation dia tuduh orang lain yang pula...... kalau nak masuk... masuklah.

Bagi fakta pun slah. Anwar bukan nak masuk gerembolan United Malays Organistion. Dari dulu lagi Anwar telah cerita yang dia nak musuk MIC. Kah kah kah ka........
 

14 ulasan:

HusainBolt&Nut berkata...

Sapa nak masuk sarkas?...Simamak tu sendiri yg keluarkan diri sendiri dari sarkas sebab rupa rupanya silap mata yg dia main selama ni dia menipu...

HusainBolt&Nut

ttwangsa berkata...

Salah info tu bro. Anwar sebenarnya nak masuk Akim...kan hari tu dia undi untuk Akim semasa di Permatang Pauh.

Dan mengikut maklumat underground terkini Mahathir kini besar kemungkinan akan menyertai parti Tupperware. Ini global punya parti dan pastinya senang sikit bila nak migrate nanti.

Kah... kah... kah...

Tanpa Nama berkata...

Kesian orang tua bekas PM Malaysia ni. Hidup dalam ketakutan dan gelisah. Itu lah masa berkuasa dulu tak nak fikir sebelum buat keputusan.Terasa diri tu lah "the most powerful" Lupa bahawa ALLAH maha berkuasa dan sekarang asyik merapu aje. Jangan risau che det, kan Anwar dah bilang dia dah maafkan tapi tak boleh dilupakan. Harap harap apa yang jadi pada bekas PM ni, akan jadi pedoman pada semua orang yang nak jadi pemimpin. Sudah la Mahathir pergi beribadat dah la-actually there is nothing special about Mahathir, what he did during his era, anybody can do it,the only thing people do not want to do is jadi zalim.

ken berkata...

who wan to take sinking Titanic???

Stormbringer berkata...

gampang ni dah nak mampuih! mampuih la copek. den kalau baco dio punyo blog, goli poghot den. nak nak oghang yang anta komen, ado yang panggil ayahnda, tun i respect you, tun i love you, tun you are like a father figure...
father figure menchigit mak iyoi! nak muntah belilah den maco eh!

kah kah kah
osahlah bungko eh madet ni!

Tanpa Nama berkata...

Nyanyok la orang tua ni!!!!!!

Tanpa Nama berkata...

tukar tiub,
hang memang bangang dan bengang dg aku pasai hang kaki hisap-menghisap macam psychobull.

tukar asap

amanlegend berkata...

Salam.. Apalah kau merepek ni syaitan..!!! Melayu mudah LUPA.. Ke lu ni tak ada darah melayu..Masa DSAI dalam umno dulu lu sokong dia habis-habisan.. pastu DSAI tak ikut arahan lu.. Lu pancung dia dengan konpirasi.. DAH LUPA KE..!!!? Selamat..takbir!!

tskumar berkata...

woit... nak masuk MIC ...dah minta samy belum? bukan samy di kuil, tapi samyvelu lah.....

thaqif berkata...

Orang tua ni tersilap faham ,sebenarnya ramai pemimpin dan ahli Umno yg nak masuk PKR,disangkanya Anwar yg nak masuk Umno.Pemahaman org yg dah nyanyuk memang terbalik.Jadi kita faham lah sekarang,crossover tetap akan berlaku dan ianya berlaku di kalangan pemimpin Umno sendiri.

Truckster berkata...

firaun dan gerombolan united malays national organization ibarat kentut dan tahi....xdapat dipisahkan...

parti sarkas ini

Tanpa Nama berkata...

mahathir ni suka merapu meraban.

"pkr tak menang tp umno yg kalah" ...
kenyataan plg bodoh dlm banyak2 kenyataan bodoh org UMNO bg.

Master Yoda berkata...

Salam Tok Hisham...

Penah dgr perkataan istidraj...??

Seswai la ngan Dr M skang...

mmie berkata...

mahathir nyanyuk lagih... muahaha