Nurul Izzah Aidilfitri

selangorku 1

.

Ahad, 31 Ogos 2008

HOT HOT HOT !!! TERKINI - ADUN NEGERI SEMBILAN DI TAHAN BPR

KUALA LUMPUR, 31 Ogos Seorang anggota Dewan Undangan Negeri (Adun) Negeri Sembilan ditahan oleh Badan Pencegah Rasuah (BPR) kerana disyaki menerima suapan wang tunai RM2,000 daripada seorang kontraktor di sebuah restoran di Mantin, Seremban, petang ini.

Menurut sumber, Adun berkenaan ditahan oleh sepasukan pegawai BPR ketika menerima suapan tersebut kira-kira pukul 4.30 petang tadi.


Kah kah kah – Utusan Melayau nak tipu lagiii… Adun ni tak ada nama ke wak…… nama dia siapa? Saya ada kawan nama dia Mustapha Salim – dia suka berlari-lari sampai jatuh dalam longkang ….. kah kah kah. Mustapha kawan saya ni suka menebeng dan melangok di Lenggeng.

Lupa nak cakap pek pong pek Mustapaha ni dari United Malays National Organisation…… kah kah kah kah..

Utusan oh utusan….. nak tipu lagi …. Zaman ni dah ada bloglaaaaa…. Tak yalaaa klentong. Kalau Adun PKR yang ‘sengaja diperangkap’ di Ipoh bukan main lagi…….bukan main buat fitnah ratnah. … sampai kondom koyak atas katil hotel Pak Pong pun ada gambar….. bila peminat setia Ketuanan Melayu katoi nama kawan saya Mustaspha ni  ini pun tak muncul-muncul…. Kah kah kah….

11 ulasan:

Topengperak_Xinwugi berkata...

Bro... aku nak tengok berape hari depa nak main berita nih... aku teka, depa publish stakat malam ni je...esok depa lanyak berita "hari pertama puasa". paper sah tak masuk berita ni...

Akhirnya ADUN ni terselamat dlaam berita Ramadhan hari ini...

ilovebudu berkata...

tenggelam dek iklan hari raya si labu...

Master Yoda berkata...

Salam Tok Hisham,

Aku ase pon begitu jugak...

Tukang nak mengcover (Utusan Merapu) tu dh tak leh nak diharap tuk cover psl dah ade tukang yg membocorkan rahsia (blogger)..

Kah kah kah

matador berkata...

Bro,

Tak de ke geng kite yang ada kebolehan intercept news MSM pastu flash news kite yang sebenar cam citer RUNNING MAN. Kalo ada kan bagus intercept Buletin Utama dengan berite betul kite.

kedahgym berkata...

WOI DAH RAMADHAN NIE...jgn kutuk2,komlen xpa..nanti xrasa nikmat posa.dah la 2...tumpukan usaha anwar ke putrajaya.UMNO=UNITED MONKEYS NATIONAL ORGANISATION

natrah berkata...

macam biasalah abang isyam, bab-bab main nyorok2 kalau terkena tang batang hidung sendiri memang kerja diorang....tapi kalau Adun PR bukan kan nama dia je....7 keturunan orang tu pun nak disebutnya.....

Tanpa Nama berkata...

biasalah tu bro... tv3 suku, utusan meloya, news shit times, berita hairan memang dah jadi anjing kurap diorang.. cepat jek diorang tutup "kejijikan" diorang..

budak shah alam berkata...

Kes ini memang dicari untuk menampakkan bahawa BPR ni neutral kononnya. Itu namanya kambing korban.

BPR sudah lama menjadi alat politik UMNO, dan akan kekal begitu selagi UMNO tidak direbahkan dan ditanam hidup2.

Inilah bahananya kalau towkay BPR ialah bekas polis.

Macam melantik Bentong Kali jadi Gabenor Bank Negara.

Rgds

MangkokUMNO berkata...

Takpun BPR sesaje nak menghalalkan kes tangkapan di Perak...

Bukan apa,,nak bagi tengok BPR ni adil kononnya...

Habis kuat si UMNO kena buang kes...

MangkokUMNO

wahi berkata...

Entah2 ADUN ni dan beberapa ADUN lagi akan ditangkap / perangkap. Lebih2 lagi kalau dalam senarai 30 yang akan melompat. Bukan kah mereka yang jadi alibi AI telah pun diinterview. Mesti la ada 'follow-up'... "Sapa lagi!" "Come to my cube!!" Heh, macam dok Prep School dulu2...

Tanpa Nama berkata...

dear hisham,

teringin betoi saya nak makan

ayam bersalut ajinomoto masa 1st day berpuasa ni...

isham, letak iklan nuffnang kat blog ni.
mesti sedap awak isham.

siap boleh goyang kaki. tapi duit masuk. tiap2 bulan boleh dapat RM1,000 ringgit atau USD 250/=

INGAT TU NUFFNANG !!!

NUFFNANG!!!

pengiklanan NUFFNANG