Nurul Izzah Aidilfitri

selangorku 1

.

Jumaat, 21 November 2008

ALTANTUYA : PELIK , BAGAIMANA RAZAK TAHU ? harakah


KUALA LUMPUR, 20 Nov Kalangan aktivis rakyat melahirkan rasa pelik dengan kenyataan bekas tertuduh kes pembunuhan Altantuya Shaaribu, Abdul Razak Baginda yang menyatakan Timbalan Perdana Menteri, Dato' Seri Najib Razak dan isteri, Rosmah Mansor memang tidak terbabit dengan kes tersebut. Iklan

Ahli Majlis Tertinggi KeADILan, Badrul Hisham Shaharin semasa dihubungi berkata beliau hairan bagaimana Razak boleh mengetahui bahawa Najib dan Rosmah tidak terbabit.

"Macama mana Razak yakin Rosmah dan Najib tidak terbabit dalam kes Altantuya, maknanya dia (Razak) tengok atau tahu bila Altantuya dibunuh


kah kah kah….. PELIK… PELIK… PELIK….kah kah kah….


kah kah kah…. razak baginda kata may mongol tak kenal altantuya … kah kah kah

kah kah kah…..p balasubramaniam kata mat mongol entot entot altantuya…. kah kah kah

kah kah kah….razak baginda kata bik mama tak tahu altantuya…. kah kah kah

kah kah kah…. raja petra kata bik mama ada masa altantuya di bom…. kah kah kah

kah kah kah….PELIK PELIK PELIK… bila wartawan tanya cam mana razak baginda tahu mat mongol tak terlibat …. kah kah kah…razak baginda terperanjat….kah kah kah…

wartawan : HOW DO YOU KNOW NAJIB IS NOT INVOLVE? ….kah kah kah …

razak baginda: BECAUSE I KNOW …. kah kah kah… KATOI …kah kah kah….

kah kah kah .... PELIK MADEY TAK PERNAH BUAT KENTUT MULUT HAL ALTANTUYA... kah kah kah kah... ni mesti bala betul ni... kah kah kah




25 ulasan:

Tanpa Nama berkata...

kah kah kah....!

-g!

kurus mama berkata...

kah kah kah..
bik mamaa yg gemokkk..
pantang ada nama bik mama kompom ekau hentam ekk..

Tok Moh berkata...

Kah..kah..kah...
Pelik..Pelik..Pelir..Pelir...??
Kah..Kah..

Razak Tahu Pelir sapa lebih panjang dan besar diantara dia dengan najib...Altantuya bagi tahu masa entot-entot..

Razak Tahu berapa panjang biji kelentik altantuya...

Razak Tahu Najib pakai seluar dalam kaler apa masa entot-entot dengan altantuya...

Razak Tahu Apa Size Bra Bik Mama..

Razak Tahu Bik Mama suka pakai
G-String Kaler apa..?

Kah..kah..kah...kah...
Dia semua tahu...
Dari mana dia tahu..?

Kah..kah..kah...kah?

Tanpa Nama berkata...

bro..

inilah kes paling kantoi dalam sejarah Malaysia yang tengah parah ni!!

biasalah..'tuan'nya dah selamatkan 'anjing'nya...jadi time ni masa nak bayar balik jasa pada 'tuan'nya tu lah..

"BECAUSE I KNOW"...anjing ni dah menyalak bagi final words!..compom! Najis taraaaak tau!..bik mama taraaak! kenal!

alahh..melayu tak boleh kena bodoh lagi laaaa..takpe! PRU13 awal 2010

Tanpa Nama berkata...

Kenapa Rosmah buat pekak dengan afidavit RPK, tak mahu layan sedangkan dakwaan terhadap penglibatanya adalah serius. Kalu tak betul harus diperbetulkan, saman malu sekurang-kurangnya, ini tak da buat pekak aje, alias mungkin benar dakwaan itu dan mungkin di mahkamah nanti akan terbongkar, tapi jenteranya melalui polis, hakim dan jabatan lain sudah bersedia perkara itu tidak mungkin buat ketika ini diselongkar. Kalu PR ambil alih bagaimana nanti?
Razak Baginda pula kata blogger yang pandai-pandai buat cerita. Tak ada bukti dan tak boleh dibuktikan kerana memang tiada bukti. Kalu ada buktipun hakim pekak boleh buat tak nampak dan tak mahu nampak, rela jadi hakim pekak dem untuk negara dan bangsa dan agama. Nampaknya kena bawa kes ini ke Mahkamah Dunia.

faridshah berkata...

PELIK..PELIK..
Kah..kah..kah..

Hairan wal ajaib..
Kah..kah..kah..

Fakta dan kebenaran PASti tidak dapat dinafikan.

Kebenaran Pasti Datang..

Salam perjuangan.

Tanpa Nama berkata...

masyuuuuuuuuuuuuuukkkkkkkkkkkkk....

3viLXeIjI berkata...

wAhkAHkAkAh..dAh2 La mEmBoHoNg Tu RaZaK wEH!!ko IgT KitOrAng Ni BudAk TadIkA ke Nak tIpU StAil Low KlAs?kAhkAh..tAk TaKuT MaTi Ke WeH?

anak jemapoh berkata...

Salam..........
Nampaknya memang ramai rakyat yang berotak dan tak mahu diperbodohkan dalam apa je isu golongan melaun @ lanun ni lakonkan, cuma nak tambah buat golongan yang diperkudakan oleh BeEnd @ UmNo, cukuplah tu! usah jadi babi tunggangan lagi.....
tengok 2 anggota polis (UTK) yang jadi mangsa percaturan politik busuk UmNO, marilah protes dan tebus kesilapan anda dengan membuat satu perubahan yang bermakna untuk maruah diri yang diperlekehkan. Tenangkan jiwa yang bergelora dan gundah membuat anjakan @ hijrah untuk agama, diri,keluarga dan masyarakat. Percayalah, besar kesannya.
Buat SB-SB, Perisik, anggota keselamatan, anggota kerajaan kita hidup ni nak bertongkat langit? Sesungguhnya dosa dengan manusia hanya manusia yang boleh ampunkan.
Masuklah dalam golongan orang-orang yang benar.

Tanpa Nama berkata...

Sudahlah Peradong, jgn terus membuat fitnah nanti turun bala kok menyesal.
Jangan kerana sokong Anwar, dosa pun tak ambil indah atau kamu sudah tak berugama.
Ingat, ramai yg kenal kamu siapa!

Tanpa Nama berkata...

PELIK TAPI BENAR.
YANG TAK BERSALAH TAHU SAPA YANG BERSALAH.
YANG TAK ADA DI SITU TAHU SAPA ADA DI SITU...
Macam mana nak buat hiptesis ni??
mana satu null hypothesis?
mana satu alternative hypothesis?
Emmm.. Ni kena buat phd kat OXFORD dulu ni..
TUNGGU!!!!!!!! 2 tahun lagi thesis ni akan disiapkan di OXFORD. Sebab 22 bulan dah buat field data collection masa di Sg Buluh.
Sapa nak jadi penerbit?? Sapa sanggup bayar paling tinggi?

pancaroba berkata...

kalau bukan razak,najib atau rosmah yang menjadi mastermind jadi siapakah sebenar-benarnya dalang disebalik pembunuhan minah Mongolia tu?

arghhhhh!!tensi!.

tak pasti jika Razak berkata benar atau hanya sekadar "protect" diri dia serta Najib dan Rosmah.tapi rakyat dah semakin sangsi dengan Najib dan Rosmah sebab semakin lama rakyat makin mempercayai yang Najib dan Rosmah ada kaitan dengan Atlantuya melainkan mahkamah berkata sebaliknya.

Tanpa Nama berkata...

Bor...aku tak kisah tu semua...awat Razak Baginda cerita ttg tahanan perang dunia kedua yer...konfius ler aku...tahu ler dia pakar strategik ketenteraan...
zaini76

FatimahIbrahim berkata...

Lemahnya jawapan.."because I know"..jawapan macam tu tak boleh diguna pakai di court encik Razak Baginda. You should know better.

ilovebudu berkata...

kekeke..kantoi..ada gear gostan tak?

Tanpa Nama berkata...

Kalau ada kopi pun baik juga. Kalau ada tukang bancuh kopi lagi baik. Kah kah kah! Tok Moh berkata...Kah..kah..kah...Kata Tok Moh:Pelik..Pelik..Pelir..Pelir...??
Kah..Kah.. Razak Tahu Pelir sapa lebih panjang dan besar diantara dia dengan najib...Altantuya bagi tahu masa entot-entot..

Razak Tahu berapa panjang biji kelentik altantuya...

Kenapa tak tanya pembancuh kopi sapa punya yang rodok setor kunyit? Kah kah kah

hafiz berkata...

jeng jeng jeng cerita semakin sensasi. boleh buat filem macam "dead man walking" hahaha

...maka keliuran untuk menjadi PMke 6 semakin banyak halangan.

mungkinkah cita-cita untuk menjadi PM ke 6 cuma tinggal cita2?

hanya najib dan rosmah saja yang tau.

MahadeyBersiong berkata...

sudah la razak..orang ramai sudah nampak lu punya taik..apa mau sorok? lu campak saja lu punya taik tepat pada muka itu baby face sama dia punya bik mama, abis crita punya... lu punya taik bukan satu kampung saja sudah bau, satu planet sudah bau la..pooooorrah! - terkini dari BALA.

akubetulporn berkata...

razak..ooii razak...kesian lak aku nengok hang nye muke kat tv semalam

Tanpa Nama berkata...

Yes Razak!!!!! I knew it. I know that you know ALL and we all know that YOU KNOW ALL ABOUT........

who entot-entot who?
who screwed who?
who had dinner with who?
who promised who?
who got scared when she came here?
who called who?
who passed her over to who?
who asked who for help?
who helped who?
who c4-ed her?
Why she came here?
why she went to you?
why you got panicked? etc.

WEll....YOU KNEW AND STILL KNOW but instead you decide to say, 'Saya tahu Najib and Rosmah....bla,bla,bla...

This is not OVER yet, let's wait and see!!!!!!!!!!!

rashid berkata...

Razak kata dia mahu mulakan hidup baru.dengan terbebasnya dia rasanya dia patut diberikan peluang kedua.lagipun dia pun manusia macam kita gak.ada kehidupan untuk diteruskan.

pasal Najib dan bik mama pulak.tak taulah jika betul ke tak dorang involve dalam pembunuhan atlantuya tu.kalau tak ada kaitan,kenapa tak bersunggug-sungguh untuk menafikan dakwaan yang dorang terlibat?ke amik approach "wait and see"?.

master berkata...

HOW DO YOU KNOW?

BECAUSE I KNOW ..

Hahah. Jawapan paling bodoh aku pernah dengar.

Nor berkata...

Kalu Madey senyap je, maknanya betullah tu...
Kah kah kah

Tanpa Nama berkata...

How Do U Know ?
I Know La ................macam ayat Phua Chu Kang La

haji padli berkata...

i saved ur ass, u save my ass pulaklah..