Nurul Izzah Aidilfitri

selangorku 1

.

Khamis, 27 November 2008

EZAM CADANG PAS TERAJUI PENTABIRAN SELANGOR – melayau



SHAH ALAM 26 Nov. Bekas Ketua Angkatan Muda Parti Keadilan Rakyat (PKR), Mohamad Ezam Mohd. Nor mencadangkan pemimpin Pas mengambil alih pemerintahan Selangor bagi mengembalikan keseimbangan politik dan kedudukan tidak menentu bangsa Melayu.

Beliau berkata, cadangan tersebut dilihat lebih rasional ekoran beberapa kontroversi berlaku di negeri itu yang berpunca daripada keputusan Menteri Besar, Tan Sri Abdul Khalid Ibrahim sepanjang lapan bulan lalu di bawah pimpinan PKR
.

kah kah kah… BEKAS !! BEKASSSsssss…. kah kah kah… munkee ni KKS – kurang kasih sayang… kah kah kah…

munkeee ni gila talak…. pas tak nak… pkr tak nak…. yang nak hanya gerombolan united malays national organisation…. kah kah kah…

woit… apa jadi dengan GERAK ?.... kah kah kah… tak TAK BERGERAK… tak nazak… kah kah kah…. tak lawan rasuah lagi…. dulu heboh… kah kah kah… napa senyap….langsung tak berani cakap hal rasuah lagi… kah kah kah…. takut pada mahafiraun atau firaun kecik?..... kah kah kah



12 ulasan:

Johan berkata...

woit!mat ezam nih idup agi rupenye..dah lame membungkam sejak PRK P.Pauh..Kah Kah Kah

Tanpa Nama berkata...

sdr Ezam elok mu diam la.kau punya GERAK ape cite.skrg UMNO kecoh psl politik wang,lu x gi kasi clear ke.Jgn cakap aje lebih apa pun tarak.Lu kasi tlg UMNO,kesian org melayu.

Tanpa Nama berkata...

EZAM, ingat kau dah tiada lagi kredibiliti. Diusung ke mana saja orang dah tak pakai modal mu, habis sudah dan kau ibarat kes KKS seperti Tukartiub perihalkan. Kesalan kau mengikut keputusan emosi meninggalakn PKR adalah sesal kemudian tiada gunanya. Kau serupa dengan ROSLAN KASSIM dan banyak lagi, terlonta-lonta, meronta-ronta mencari rasa 'sense of belonging' pada satu pihak yang bersama-sama memperjuangkan menghapus kebatilan.

Tok Uban berkata...

Kesihan budak sekor ni...umno pun dah tak nak dia...GERAK pun dah tak jalan...macam ini ajalah mamat oii...kau tubuhlah NGO...namakan NGO tu....BERAK...kahkahkah

kucingsiam berkata...

meow~~

hey sang politkus hina (atau batu api, atau mr. aku-ada-kotak-rahsia-anwar), kalau namamu bukan ezam siapa lagi.

sekejap pakatan, sekejap United Malays National Organisation. Hebatnya kau bertukar belang harimau pun kalah samamu.

ada wang hitam boleh jadi puteh; kamu jenis itu, kita tahu, kita celik, kita tak buta.

janganlah buka mulut ... busuk. kami tak nak dengar obat yang kamu nak jual, semua tipu.

itulah akibatnya bila terlalu kerap berbohong. orang tak percaya. salahkan cikgumu kerana tak diajar dengan betul.

Tanpa Nama berkata...

kahkahkahkahkah...EZAM dah bersuara semula...kita semua mestilah takut..kita semua mestilah menggigil dengar EZAM bersuara..kahkahkahkahkah..bukan PKR je taknak dia..bukan PAS je taknak dia...Parti Pemuda Zimbabwe pun taknak..Parti Pemuda Uganda pun taknak EZAM...malahan, BIK MAMA pun taknak EZAM..

cuba EZAM try mintak kerja kat Baginda Razak...mungkin ada banyak kekosongan...buleh jadi tukang basuh berak Baginda..

nan

pekanpahang berkata...

Ezam nak bentras rasuah,kemudian masuk parti yg penuh rasuah,tapi sepatah habuk pun tak kutuk rasuah yg berlaku dlm parti tersebut.Nampak sangat tak ada prinsip perut yg lebih dia utamakan.

Tanpa Nama berkata...

Lah...ada lagi dia ni....still seeking his platform for self-glorification...siapa yang mendengar cakap dia ni, berkotak-kotak dah...habuk pun tak da!!!

You are right, he's suffering from A.D.D (attention deficit disorder)/kurang kasih sayang!!

Tanpa Nama berkata...

hei u alls!! sapa kata i tak sayang Ezam hah? i sayang dia tau u alls..dia hensem..baik hati..i belikan jam, dia suka tau..i ajak exercise, dia ikut tau..bila abg najib takde, Ezam la yg jarjis i..i like...mmmuuuuaaaaaaaaaaahhhhh..

BIK MAMA

TJ berkata...

TT nyer writing dalam The Sun hari ni best la ... I MyKad, Therefore I Am.

rocky din berkata...

hello ezam sedatuk ngan najib mongol...please shuddup !

berus sabut berkata...

kah kah kah.. perkataan BEKAS KETUA ANGKATAN MUDA KEADILAN masih lagi melekat dalam banyak surat kabar perdana!