Nurul Izzah Aidilfitri

selangorku 1

.

Khamis, 27 November 2008

GEMPAR !!!! MUNKEE SAIFUL MUNCUL LAGI – MalaysiaKini

Mohd Saiful Bukhari Azlan, yang mendakwa dirinya diliwat oleh Penasihat PKR, Datuk Seri Anwar Ibrahim, terkilan dengan kelewatan perbicaraan kes tersebut.

Sebelum ini, Mohd Saiful ditemani peguamnya, Zamri Idrus hadir di pejabat JAWI.

Mohd Saiful bagaimanapun, berkata beliau tidak mahu mengulas lanjut mengenai tujuan dia ke JAWI pagi ini.


KENAPA ?

ujan tidak ribut tidak … tetiba munkee ni muncul… kah kah kah… tapi kali ini Unti Pet tak ade pula….. kah kah kah….

kah kah kah… inilah yang dinamakan KONSPIRASI …. ada orang di belakang… opps… maaaf…. ada orang yang merancang… kah kah kah…

BUKAN KAH hujung minggu ini PKR akan mengadakan KONGRES DI SHAH ALAM…. maka munkee ni keluar dari lubang opps .. maaf silap lagi…. bukan lubang tapi tempat dia menyorok…. kah kah kah…

konspirator ni… nak kacau KONGRES PKR … biar media heboh hal bontot munkee ni… bukan rancangan PAKATAN RAKYAT nak ambil kerajaan…. kah kah kah…

woit…. kalau nak dapat media attention…. kah kah kah… u datang laaaa…ke shah alam…kah kah kah… ada CNN, BBC, Rueters, AFP, AP, ABC, CBS, Aljazera…. semua tunggu you … kah kah kah…u bawak laaa unti pet….kah kah kah

…kah kah kah… u bawa juga borang application scholarship yang mat mongol dah rekomen pada u… kah kah kah…

Aljazeera nak ambil u nak jadi u pengacara program….ANA IBNU CAR MURTA… kah kah kah…

Tv Pakistan nak ambil u jadi pengacar program….DOS DOS BENCUT HEI…kah kah kah

Berbulan-bulan dulu TT banyak terima surat bertanya tentang…. betul ke munkeee ni kena…. kena apa hah?.... susah nak cakap…. ada yang tanya adakah munkee ni sudah hamil… ada yang tanya adakah munkee sudah berbadan dua…. ada yang bertanya betulke munkee ni sedang bunting…. kah kah kah….

kah kah kah…semua pertanyaan tak baik….sorang pun tak ada bertanya apa khabar Unti Pet… kah kah kah…kah kah kah….

kah kah kah... konspirator lupa…. ni zaman dah ada internet….kah kah kah…



18 ulasan:

Izwan berkata...

ada no phone sepoll bongok dak?

ada orang kat lorong haji taib nak bagi scholarship..

hahaha..

Ijazah Sarjana Muda Kongkek Buntot.. ISMKB..

Lubang dia ketat lagi kot.. Duk rasa jubug dia masih mamtap lagi kot..

kah kah...

melayu celup berkata...

Salam Bro Isham,
Kalau padi katakan padi,
Tidak aku ternanti nanti.

Nak gak aku tengok malaon dajal yang telah 'tersula' bontotnya sendiri menangkis segala macam jenis hentaman keras yang telah, sedang dan akan dilemparkan terhadapnya...

Heh Heh Heh, Inilah model Kepimpinan Mahasiswa Temberang yang tersingkir & disingkirkan kerana 'kebijaksanaan' yang sangat luar biasa dalam aspek akedemiknya, kepimpinannya,segalanya... heh heh heh kelakarnya kisah budak ni...

Jadilaa anjing tambatan Gerombolan United Malays National Organization renung2 laa pesan mat afro yang baru jadi Presiden AS ni...

`Change will not come if we wait for some other person or some other time. We are the ones we’ve been waiting for. We are the change that we seek’ -Barrack Obama-

Even better if we want to listen what NajibZZ the newly-won seat of United Malays National Organization Presidential post said, "Our economy have nothing to do with global crisis" heh heh heh

Tanpa Nama berkata...

kakakakakakakkakakakaka..tadi EZAM...ni saiful pulak...wahhhhhhh...

seiring dan sejalan,
seindah bunga ditaman,
bak burung nan megah,
kanda ku puja,
bahagia kita berdua...

nan

kucingsiam berkata...

~meow

auuu saiful, mana you menghilang? kami bagitu rindu padamu.

kentut ada lancar? kalau tak tambahkan serat ke dalam gizi harian ... jangan asyik makan di hotel mewah saja.

apa khabar unti pet? semoga sihat ... kita nak you orang sihat sampai PR jadi pemerintah, lepas tu sumbat tukang fitnah auuu macam u ke dalam penjara.

kesian ... muda-muda dah rusak perjalanan hidupnya dek mengejar harta dan nama.

faridshah berkata...

unti pet..? kah..kah..kah..

untie lepat kot..!!! kah..kah..kah

beringat sebelum kena,
bertaubat sebelum terlambat..

Berani untuk Berubah

Salam perjuangan

Hayati berkata...

Teringin gak den nak berkenalan ngan Unti Pet tu,....handsome ker die,segak tak,barang baik tak...akhsss....auww...den suka balak rambut panjang,boleh panjat lagi..hehehehe...

Tanpa Nama berkata...

dapat artikel ni dr sorang kawan...boleh digunapakai pada sepoll.boleh test dia dara ke x..he he

Subject: FW: Jangan kentut depan GAY!

Seorang wartawan lelaki telah di tugaskan membuat liputan dan siasatan
mengenai aktiviti kelab gay di Bukit Bintang. Dia di kehendaki menyamar
sebagai gay. Wartawan itu dengan senang hati menggayakan pakaian dan
cara seorang gay. Setelah seminggu mempelajari tingkahlaku dan gaya
seorang gay, akhirnya pada malam minggu itu wartawan itu masuk ke kelab
gay tersebut.

Wartawan itu dipasang dengan microphone n camera bersaiz kecil bagi
merakam segala aksi dan aktiviti di kelab gay tersebut. Setelah masuk
wartawan itu terus menuju ke bar utama dan memesan segelas bir. Dia
hanya duduk sambil memerhatikan gelagat-gelagat gay di kelab tersebut.
Ada yang menari dan ada yang duduk sambil berpeluk-pelukan sesama
lelaki. Wartawan itu merasa geli geleman melihat tingkahlaku mereka.

"Hai...sorang ke bro", tiba-tiba wartawan itu di sapa.

"A'ah, saya tunggu kawan saya. Tak sampai-sampai lagi ni", kata wartawan
itu separuh menjerit kerana kebingitan muzik di kelab itu.

Tiba-tiba wartawan itu berasa sakit perut. Rasa seperti ingin kentut
sahaja.

"Muzik tengah kuat ni bolehlah aku kentut ni", bisik hati wartawan itu.

Wartawan itu pun melepaskan kentutnya. Satu demi satu. Berturut-turutan.
Tiba-tiba muzik rancak itu berhenti kerana DJ nya ingin menukar ke lagu
perlahan. Sementara proses pertukaran lagu itu kentut wartawan itu telah
di dengari oleh gay-gay yg berhampiran dengan wartawan itu.

"Eh eh... ada dara lagi la kat sini", ujar salah seorang gay di situ
sambil memandang wartawan itu.

"A'ah lah... kat depan kita ada dara", ujar yang lain pula.

Semua gay di situ telah pergi mendapatkan wartawan itu. Semua wajah
mereka menunjukkan keghairahan nafsu yang ketara.

"Saya bukan dara lagi la", ujar wartawan itu.

"Kalau dah tak dara kenapa kentut. Kuat lak tu. Sempit tuu...", ujar
salah seorang gay itu.

Tergamam wartawan itu. Akhirnya dirinya di noda secara bergilir-gilir
oleh pengunjung kelab gay itu. Menangis teresak-esak wartawan itu.
Akhirnya nikmat kentut sudah tidak akan dapat dirasai lagi sepanjang
hidupnya.

Moral kepada lelaki : Jangan berkentut dihadapan GAY. AWAS!!

Tanpa Nama berkata...

Dia muncul sebab nak cari sapa nak tibai bontot nya sebab nanah dah hilang dan munkee ni dah gian sangat. Tunggu mat mongol tak de chance sebab bik mama hari hari gelek atas perut mat mongol hahahahahahahhahhahaha siful munkee bahlol.
Keluar lah keluar nak kena ludah hahahahahahahahahhahaahah kalau berani nape menyorok bengap punya munkee jubuq hang benananah lagi ka?
Muka macam orang nak mampus, jubuq hang ketat lagi ka, hahhahhahhahha.
Duit biasiswa boleh guna beli minyak pelincir senang mat mongol pula tibai pungkoq hang hahahahahah pegi mampus la munkee.

Johan berkata...

kah kah kah kah kahkah kah
lepas mat ezam da mule kembali menyalak,anak anjing saekor ni punye turn pulak..kah kah kah..

p/s:Isham punye column kat The Sun arini best..respek sama lu..xkira dlm BM atau b.ingris,Isham pny gaya dan lenggok tetap cun..adakah pengajaran math dan sc. dlm ingris skrang nih mampu mghasilkn rakyat malaysia yg bleh mguasai kedua2 bahasa ngan baik cm ni?? kah kah kah

artikel dlm bahasa perancis xde ke? kah kah kah..leh kuar dlm paper Le Parisien ke,Liberation ke..kah kah kah..

tukar tiub dlm The Sun: http://203.115.192.117/thursday/thu_page18.html

ejal berkata...

si sarip dol ni ni klu ckp mesti kna ikut skrip jer...ingat dok bertapa lama2 hafal skrip ker...ni dok tgk kertas jgk...pastu org tanya dh xblh jwb...patut ler blaja pun xabis!!!!
kuikuikui.....bedul ler....hahaha..auwwww!!!!

Tanpa Nama berkata...

Kat TV tadi, adalah mamat kat belakang si Saiful tu ... dia yang lebih tutup-tutup muka, siap pakai topi lagi ... agaknya dia segan kot ada kat belakang si Saiful tu ...

Tanpa Nama berkata...

hidup lagi si anu ni.

meriah gak bendera pkr kat jln2 kat shah alam tgk ari ni. bengek je si umno tgk.

Alias Mohd Yusof berkata...

Kes Saiful ni akan menjadi satu dari senjata UMNO untuk menentang PKR dan Anwar. Setiap kali Anwar nak menunjuk garang senjata ini akan dihunuskan.
Kisahnya samalah dengan kes skandal BMF satu masa dulu yang melibatkan pembunuhan pegawai penyiasat bank bernama Jalil. Skandal BMF ini dikaitkan dengan Menteri Kewangan yang bertanggungjawab ketika itu Tengku Razaleigh Hamzah. Setiap kali Tengku Razaleigh menunjuk garang, kes pembunuhan pegawai bank ini akan dibangkitkan semula oleh UMNO.
Kini Tengku Razaleigh bukan lagi menjadi ancaman, maka kes skandal BMF dan pembunuhan Jalil pun sejuk juga la.

bekas member berkata...

Izwan,

Ini nombor munkee Saiful tu:

012-2508290

Cuba la try, aku try asyik masuk voicemail je...

Tanpa Nama berkata...

salam bro isham,

si saiful ni dengar cita nya kena sifilis or anything of the sort of disease. Khabarnya dok kat Sg Petani, la ni dok pi cari ustaz pasai sumpah yg dia buat tu dah makan dia. Tak taula betui ka dak, tapi kecoh jugak la kat Kedah ni.

Hai, bila la depa ni nk bertaubat. Dok tongkat dunia tak habih2...

-pisang maih-

zairi berkata...

hahaha...harrkkkh..tuiihh!!pukimak punya saipul.bodoh tahap cipan budak tu...kalo pandai x payah pakai skrip nak jawab soalan wartawan de.pulak tu dengan bangga lambai tangan kat kamera sambil jalan.lu ingat lu dalam kes nak bertanding krusi parlimen ke? lu tu dalam kes menjubo. kes bunuh pun malu nak tunjuk muka, lu dengan megah bleh lambai tangan lagi. nampak sangat macam kena suap ngan duit. apelancau la lu mat!!

tampa nama berkata tu memang best la lu punya citer gay. kalo lu ada url bleh ajak bersembang.

pada bekas kengkawan si saipul pukimak ni,sila rojer aku.

Tanpa Nama berkata...

aku nak sambung lagu la!..

saifoollll..
ezammmmmm....
biawak pun turut tersenyum

lalalalalala
lalalalalala
lalalalalala

aduhai..bontotku
lubang dah besag
bla bla bla
bla bla bla

PRU13 DAH DEKAT DAH

Tanpa Nama berkata...

Apa nak jadilah dengan beruk jelebu ni ...

Umur dah tua tapi masih belum sedarkan diri ...

Komen komen monyet dan kera yang merapu mengesahkan kebabunan berok jelebu ini ...