Nurul Izzah Aidilfitri

selangorku 1

.

Ahad, 9 November 2008

KAJI KEPUTUASN RAJA PETRA - melayau


KOTA KINABALU 8 Nov. - Peguam Negara diarah mengkaji penghakiman kes pengendali dan editor laman blog Malaysia Today, Raja Petra Raja Kamarudin yang dibebaskan oleh Mahkamah Tinggi Shah Alam, semalam daripada ditahan di bawah Akta Keselamatan Dalam Negeri (ISA).

Menteri Dalam Negeri, Datuk Seri Syed Hamid Albar berkata, kajian itu perlu dilakukan bagi mengenal pasti kelemahan yang wujud dalam tindakan pihak berkuasa membendung kegiatan yang boleh mencetuskan huru-hara dan ancaman kepada negara.

Menurut beliau, kajian itu juga bagi membolehkan pihak Peguam Negara membuat rayuan terhadap kes Raja Petra itu dalam masa terdekat.

kah kah kah…. KAJIAN ?.... kah kah kah…. kalau nak buat kajian tak perlu tangkap dulu…. buat kajin dulu… kah kah kah… napa ngok samgat….kah kah kah..

nak buat rayuan apa lagi…. nak tangkap raja petra lagi?…. woit …cukuplaaaa dah 50 tahun tipu melayu…. nak tipu macam mana lagi…. semua dah tuuuuuuur… kah kah kah.



5 ulasan:

sudin berkata...

UNITED MALAYS NATIONAL ORGANISATION…...ni,dari tok,bapak,anak, perangai tetap sama.
Nak nangkap orang je.
Buat le kerja lain oi mangkuk ayun.
Perompak,penyamun,perogol bersepah dalam malaysia kenapa tak tangkap.

Hari-hari nak nipu orang melayu.
Dey botak !
Syed Ja'afar Albar tu sapa ?
Ibrahim Fikri tu sapa ?
Cukuplah penipuan demi penipuan tu.

Nak kaji ?
Nak sumbat orang dalam jail le tu !
Pooooorah !

KARISMA KUKUS berkata...

aku tak puas hati lagi, macam mana MAT BOTAK ni boleh dilepaskan, mesti mat botak ni ada koneksyen dengan sapa-sapa ni, mesti mat botak ni pakai kabel sebab tu dia boleh lepas,

Aku tak puas hati, aku mesti dapatkan balik MAT BOTAK ni, sebab kalau mat botak ni terlepas ini akan menjatuhkan kredibiliti aku, ini terlepasnya MAT BOTAK betul-betul DROP MY WATER FACE...gua ni garang beb...kalau gua tak ambik balik mat botak nanti BOSS gua tak ambik GUA nanti beb, nanti tahun depan dia ganti posisi gua dengan MAT RABA-RABA pulak,

Maaf Beb gua berseloroh je....ni nak pergi cari MAT BOTAK ni

SL Chan berkata...

Bangang punya sitolol ini...buat apa lanc@##&*il kajian..kenapa tangkap dulu?? Memang tolol!!!

bik najis berkata...

hahaha....si GEDUMPAK BERKILAT ni nk wat kajian ape lagi,,Mat gedumpak ni mesti nk terima lebih banyak KEJIAN dari rakyat marhaen..Klu brani wat kajian kat blog TT ni hah...xde keje len mr TT ni,kutuk golongan jilbab,sembab,najis,tidur etc.hahaha

Tanpa Nama berkata...

Isk malu aku baca blog ni!! tak mencerminkan langsung orang melayu yang berbudi bahasa & beradat!! Intelekk??? Jauh panggang dari api..