Nurul Izzah Aidilfitri

selangorku 1

.

Ahad, 23 November 2008

NAJIB RANGSANG SEMANGAT JUANG RAKYAT MALAYSIA - melayau


LIMA 22 Nov. Sebagai tambahan kepada peribahasa Melayu kecil-kecil cili api, dalam usahanya untuk menanamkan semangat juang pada diri rakyat Malaysia, Datuk Seri Najib Tun Razak kini mahu mereka menghayati satu ungkapan sukan tinju iaitu PUNCHING ABOVE OUR WEIGHT.

Menurut Timbalan Perdana Menteri, ungkapan itu yang bermaksud berusaha menumbuk lebih kuat daripada saiz dan kedudukan sebenar harus dihayati rakyat Malaysia untuk membolehkan mereka tidak merasakan diri kecil, sebaliknya bangkit menguasai pelbagai bidang bagi mengalahkan pesaing.



kah kah kah…. RANGSANG ? …. kah kah kah… tak payah rangsang rangsang….kah kah kah… rangsang rangsang nak buat apa…kah kah kah

kah kah kah… PUNCHING ABOVE OUR WEIGHT !!! kah kah kah… kah kah kah… ini moron ni perli bik mama…. kah kah kah…

kah kah kah…. mana boleh kita PUNCHING ABOVE BIK MAMA WEIGHT… kah kah kah…

kah kah kah… moron ni nak seksa kita… kah kah kah… mana kita sanggup siaz macam bik mama…. kah kah kah…

kah kah kah…. u sorang aje laaa yang PUNCHING ABOVE YOUR WEIGHT... kah kah kah …. kah kah kah....rakyat tak sanggup beeeb…. rakyat tak mahu diseksa…. kah kah kah...

kah kah kah..... rakyat nak tahu BETAPA BANYAK YOU DAPAT KOMISEN KAPAL SELAM....kah kah kah... WHAT IS THE WEIGHT OF BIK MAMA IN KATIS....kah kah kah





6 ulasan:

sudin berkata...

Oit najip !
Sudah la,lu kasi rangsang lu punya batang sudah la.
Lu cakap apa pun,orang nampak ada puki kat muka kau.
Apa yang keluar dari mulut kau najip semuanya ada penyakit puki dan burit betina.

laluanmotor berkata...

woiit...rangsang kelentit bik mama lagi bagus..kahkahkahkah

Tanpa Nama berkata...

R - Razak Baginda
A - and
N - Najib
G - gasak and
S - sondol
A - altantunya front and back
N - nicely and
G - gloriously.. hingga ahhh....ahh... Oh My God!!!!!!

Ingat pulak tuhan tu........
kah kah kah kah kah!!!!!!!

Tanpa Nama berkata...

lagi satu SLOGAN besar dari mongol sesat si najib, tak mengapa, bila you cakap tukar cara hidup, you tak dengar diri sendiri, pei nak beli eurocopter? tukar cara hidup kepala otak mak bini kau. bila jilat dan ber sundal dai buntut si perempuan mongol dulu ada ingat punching above your weight tak, lagi satu moron ketuanan monngol umno/

Tok Moh berkata...

Kah..Kah..Kah..
LAwak...lawak...
Wok Wak Monggok Lu Ransang kote sendiri la...kasi blowjob sindiri punya...kah..kah..kah...

Biji Bik Mama Panjang lu kasi jilat la...baru rangsang..kah..kah..

Pemimpin Bodoh nak mampos...
Benggong punya orang...

jawa peranakan berkata...

PUNCHING ABOVE OUR WEIGHT?

bunyi macam BAHASA INGGERIS..

boleh guna ke? hari tu kata nak MARTABATKAN BAHASA MELAYU..