Nurul Izzah Aidilfitri

selangorku 1

.

Selasa, 2 Disember 2008

BERITA MENAKUT KAN - AFP



TAIPEI: Satu gempa kuat berukuran 6.0 skala Richter melanda di timur laut Taiwan, pagi tadi tetapi tiada laporan segera mengenai mangsa dan jumlah kerosakan yang terbabit.

Pusat Biro Kajicuaca Taiwan berkata, gempa itu berpusat di pesisir pantai jam 11.16 pagi waktu tempatan di 70 kilometer utara bandar Taidung.

Bagaimanapun, Pusat Penyelidikan Geologi Amerika Syarikat berkata pusat itu mencatatkan gempa itu berukuran 5.2 skala Richter. – AFP



kah kah kah…. sapa ada maklumat?.... tolong bagi tahu …. pagi ini bik mama jogging di mana?..... kah kah kah….kah kah kah….




5 ulasan:

Tanpa Nama berkata...

bik mama tak gi jogging pun bro...dia terkentut manja masa qada' hajat..

nan

Hayati berkata...

den takder info lah bai..Bik mama jog kt mana...kut2 dio gelek gerudi ngan mat monggol kot...dah lama dak servis....arrrkkhh.......kah..kah..kah..

Ahmad Aizuddin Sudari berkata...

menurut amalan patik.. bik mama joging atas treadmill kat sebuah hotel berhampiran Taipei 101.. kahkahkah..

Tanpa Nama berkata...

Bik mama dengan Mat mongol tengah entot entot depan rumah. Mat Mongol kata Malaysia selamat jadi dia entot entot di Malaysia saja tak payah gi Mongolia. Hahahahahahahahaha mat mongol cabut lari tak nak entot entot dengan bik mama sebab dah lembik dan lebam tak sama dengan mongol special, bergegar sampai Taiwan bik mama kejar mat mongol hahahahahhah kita kalah perang brader Mat mongol hilang nafsu dengan bik mama kahkahkahkahkah kalah perang...

Tanpa Nama berkata...

Salam Bro Sham,

Kalau dah bergegor lu.... pasti le si Bik Mama berjogging. Eh..eh entah entah dia jatuh gedebub kot. Itu yang bergegor.... Ate sape nak kabokan dia.... jangan berjogging lagi. Katekan dia tu bahaya kepade bumi and bumipun dah tak sior ke die. Ish...ish...