Nurul Izzah Aidilfitri

selangorku 1

.

Sabtu, 10 Januari 2009

DOLAH CAKAP PADA KERUSI – the malaysian insider


Dolah yang melakukan lawatan mengejut ke P36 untuk berucap secara tertutup kepada pekerja parti.

Dewan kosong. Ini kerana tidak ada pekerja parti yang datang mendengar Dolah berucap. Kesian.

Keadaan mejadi lebih gawat apabila Dolah selesai berucap. Semua pemberita dan wartawan telah meninggalkan Dolah.

Bila wartawan beredar dewan mejadi kosong.

Akhirnya Dolah berucap dan memberi penerangan kepada kerusi yang sedang kyusuk dan tidak bergerak-gerak mendengar ceramah perdana Dolah.




7 ulasan:

Mr. Padedoh berkata...

Woit TT,

Yg I nak tahu, adakah kerusi tu balas balik? Silap silap, mereka pun terasa biul lalu melemparkan diri masing masing kepada ketua gerombolan kah kah kah

Lebih baik klu rakan gerombolan tu berucap pada kerusi je.

dollah yankee berkata...

naik kesian aku kat dollah bila baca artikel ni..

Deli berkata...

Kan bagus kalau ada gambar yg dpt tunjuk Mat Ngantuk cakap dgn kerusi tu. Hehehe.

Nur Aflah berkata...

Salam,

Kalau uncle free, nak jemput ke perbincangan LIVE malam ni di link bawah ni:

http://nuraflah.blogspot.com/2008/07/laporan-dari-al-jazeera.html

gotahlantun berkata...

salam..

semacam lawak bodoh je post ni..!!!

Jon berkata...

Nurul Aflah

Abg Sham kena entot-entot pada malam laaaaaa...............

jawa peranakan berkata...

bro..lu silap bro..
nampak je kerusi2 tu kosong tapi hakikatnya kerusi2 itu dipenuhi oleh PENGUNDI2 HANTU..

dah hantu..memang la tak nampak..