Nurul Izzah Aidilfitri

selangorku 1

.

Khamis, 8 Januari 2009

TERBARU JAM 2.00 PETANG


Dolah Badawi baru sahaja sampai ke Kuala Terangganu untuk memberi sokongan kepada Wan Farid.

Ada 3 program telah di susun.

Salah satu ialah untuk bertemu dengan jentera United Malays National Organisation yang dikatakan semakin lembik.
( TT)



16 ulasan:

zackdanial berkata...

semoga kehadiran "Go Lah badawi" menjamin kekalahan BN .

Mr. Padedoh berkata...

Dengan ni saya mempersilakan YAB Dato' Seri Abdullah Ahmad Hj. Badawi untuk memberi kata sepatah dua

...zzzzzzz.....zzzzzzzzzzz...................................zzzzzzz........zzzzzzzz.......
.....................zzzzzz
Bangun Dato' Seri, ni kena ucap ni!!

Johan berkata...

aik,skang br muncul..dia baru bgn tido ke?kahkahkah

King Castle berkata...

Baik tidor lah paklah..

Tanpa Nama berkata...

datang, tak datang pun sama jugak... BN tetap kalah !! Hidup PR !!

Tanpa Nama berkata...

Aku tenggok ko kat awani... lawak benggong la tenggok kelakuan ko... idea dan hujah ko mmg hebat tapi ko selalu masuk tak bagi salam... tak tau adab berbincang langsung... hehe.. Terserlah kegelojohan ko.. belajarlah tunggu giliran...

Tanpa Nama berkata...

Program Astro(501) jam 8:30 malam tadi, jika ditemubua TT sajakan lebih baik, adanya YB cuma menyebabkan suasana wacana tidak berapa seronok.
TT memang berjasa kerana mengupas isu itu yang banyak di antara kita yang tak faham akan apa sebenarnya isu Palestin. Banyak melihat isu itu dari kaca mata agama, budaya, dan bangsa. Banyak tak tahu yang peranan Zionisme dalam sengketa Palestin dan Israel yang telah berlarutan selama 60 tahun. Kaum Zionist yang terdiri daripada para pelabur tingkat tinggi yang menguasai AS dan tak lama lagi Obama yang mecengkam dan mengawal perjalanan sengketa itu. TT banyak cakap pasal pendemokrasian dalam dunia Islam. Harus juga tekankan hak asasi manusia.

Fahmie berkata...

Aku suka part tasbih dgn lipatan kaki seluar tu.. Imej Tukar Tiub ke..? Tahniah diatas hujah yg baik. Patut TT tampar je mamat kat sebelah tu. Bodoh sombong je tgk...

Tanpa Nama berkata...

ko cool ar bro - cakap penuh ilmu.... nak bagi salam masa masuk ke tak, aku peduli apa.........

lagi baik x bagi salam masa masuk, pada x bagi salam masa tangkap (ISA) kah kah kah

aspa berkata...

long live king hisham...
hisham rice for the president of malaya republic!!! yb Paser selok tu mmg lahanat bodoh nk mampos..ckp mcm org xberilmu...

jabsp berkata...

PM aku ni ,asal perancangan nya nak tukar kuasa pada 2010.alih alih dipercepatkan pada bulan mach 2009 pula.jadi,aku pun teringin juga nak tanya soalan bonus:Kalau ahli umno sendiri pun dah tolak,bermakna tolak kepinpinannya,untuk apa pula pengundi KT mahu terima segala syarahan nya,segala janjinya,segala katanya..

Tanpa Nama berkata...

penukar tiub sakalian...

aku xsempat tgk astro awani td.ade mn2 penukar tiub yg ade rakam kasi upload kt youtube

jasa dikenang

IndukYati berkata...

eden termiss laa program temubual td jam 2030hrs...eden leko membaco kek ruang bawah...sodar sodar dah jam 2200hrs...apo yg tingal...ado siaran ulangan tak?

cerek itam berkata...

salute lah bro isham malam tadi,six million dolar man macam ngantuk jer.dah jangkit penyakit ketua rejim ke??

Farouk berkata...

Pak Lah banyak kerja lain nak buat. Sebab tu lah beliau lambat datang ke KT. Kita kena ingat, walaupun korang benci dan kutuk beliau, beliau masih lagi PM dan masih lagi ada tanggungjawab dalam urusan pentadbiran negara.

Tanpa Nama berkata...

To son of a b***h Farouk,

GO TO HELL!!!

ha... lega aih.. :-)

-pisang susu-