Nurul Izzah Aidilfitri

selangorku 1

.

Rabu, 18 Februari 2009

BARU MASUK !!! TERKINI !!! MB SELANGOR SAMAN KHIR TOYO - mStar


SHAH ALAM: Menteri Besar Selangor Tan Sri Abdul Khalid Ibrahim hari ini memfailkan dua saman fitnah terhadap bekas Menteri Besar Selangor Datuk Seri Dr Mohamad Khir Toyo berhubung kenyataannya mengenai Abdul Khalid pada bulan lepas berhubung isu pembelian kereta Lexus dan pembelian 46 ekor lembu korban.

Kedua-dua saman itu difailkan di Pejabat Pendaftar Mahkamah Tinggi di sini, pada pukul 11.57 pagi melalui firma guaman S.N. Nair & Partners.

Dalam pernyataan tuntutannya, Abdul Khalid mendakwa Dr Mohamad Khir telah mengucapkan atau membuat dua kenyataan berunsur fitnah yang telah diterbitkan di dalam suratkhabar "The New Straits Times" bertajuk "Lexus is my own, says Khalid" pada 15 Jan lepas dan di dalam suratkhabar 'Utusan Malaysia' bertajuk "Lepaskan Jawatan MB" pada 23 Jan lepas.


kah kah kah…. PADAN MUKA… kah kah kah..

opps… MAAF … BUKAN MUKA KERANA MUKA PLASTIK…kah kah kah

kah kah kah… PADAN PENYAPU …. Kah kah kah… opps…MAAAF… PENYAPU TAK BERSALAH…. kah kah kah…

kah kah kah… PADAN MUKA WAK BOTOX…. WAK BOTOX YANG BERMORAL TINGGI…. WAK BOTOX YANG ISTERINYA LARIKAN 9 JUTA DUIT… kah kah kah…

woit …. LEMBU MAT EZAM YANG TAK BERGERAK GERAK APA JADI ?...kah kah kah




14 ulasan:

Sarjan Lama berkata...

Khir Toyo sepatutnya bersikaf profesional... Kalau dah kalah tak dapat jadi MB hormatilah kehendak Rakyat Selangor.... Bagi peluang MB baru yang dipilih oleh Rakyat...
Jangan timbulkan isu isu yang menampakkan kebodohan sendiri...

Jarri berkata...

botox! botox! botox!

ishk. menyampahnya aku dengan botox ni

ilovebudu berkata...

padan muka..muka cuka sangat..kakkaka

kucingsiam berkata...

meow~

si botox ni patut ditelan bumi hidup hidup kerana bersubahat dengan kapitalis merogol hutan dara di Selangor.

Semuanya O.K. - kita masih ingat lagi perisitiwa hutan simpanan bukit cherakah, di mana kedaraannya telah dicabul oleh towkey kroni si botox sementara dia pura pura tak tahu apa yang berlaku.

Tanpa Nama berkata...

woi.....
takkan rawatan botox telan sampai 9 juta woi...
sehari dua ni, keluar kenyataan macam alim dan suci sangat. kah..kah...

Tanpa Nama berkata...

name si toyol ni sound macam bukan melayu aje? sound indon ke? pelik betul.....kakakakakaka

jawa peranakan berkata...

melayu saman melayu..

yang untung = S.N. Nair & Partner..

KOPI LWN GOUT berkata...

duit banyak makan tak habis 7 keturunan pun tak boleh habis,lagi pun kat belakang dia sapa,guna lingam korek,korek,korek selesai hakim kat Malaysia hakim cap tomyam,tempe ni mana makan saman bagi dia saman ni macam bayar duit rokok je,buat tak tahu mcm si ezam tu lama-lama dia hilang sendiri

Permatang berkata...

salam tukartiub
khir toyo klu betul pembela melayu tgk gambo ni www.permatang.blogspot.com. peh tu hang gi wat demontrasi antar memorandum kat umah depa. kan ke hang penjaga maruah bangsa

umno berkata...

dEI TAMBI,
APA KUTUK KUTUK SAMA TOYOL...WA PEMINAT DIA...Semalam tengok TV9? dalam 3 ekor three stooges tu aku rasa toyol paling cool, mukriz ada botak ada bakat cakap pusing, KJ ikut skrip, bila tanya lain sikit je terkucil kucil...so, mat toyol the coolest...

HIDOP TOYOL

Sepukal berkata...

nak bunuh ular kena ketuk kepala dulu! nak musnahkan UMNO Selangor kena ketuk Khir Toyo dulu, lepas tu baru UMNO Ampang hahaha

azani2073 berkata...

Geram betul aku tgk khir toyo ni.Nak aje aku bagi PENYAPU kat dia.

Pa Alif Lam Ya berkata...

Yeah!!!
Khir toya jiwa pemuda!!!
ahahaha...

Tanpa Nama berkata...

Cara lu ketawa..nampak emosional..lu tau mana betul, mana salah...jgn menipu...jgn buat tulisan mengelirukan..bertaubatlah..pergilatukar tiub baru...insaf mcm Kickdefella..