Nurul Izzah Aidilfitri

selangorku 1

.

Selasa, 28 April 2009

SATU MALAYASIA MELAYU DI BODOHKAN !!!!




ADUN KUALA NERANG TAK AKAN LETAK JAWATAN –
mkini


ADUN Kedah kawasan Kuala Nerang, Sobri Syed Hashim, yang didakwa menghadapi masalah kewangan, tidak akan meletak jawatan, kata pengerusi badan perhubungan Umno Kedah, Mohd Shafie Apdal.

Shafie memberitahu pemberita demikian di Langkawi hari ini. Syed Sobri juga adalah naib ketua Umno bahagian Padang Terap.

Sebelum ini, timbul desas-desus yang mengatakan bahawa beliau meletak jawatan kerana masalah yang dihadapinya mengganggu prestasinya sebagai wakil rakyat.


woit…. DAH GILA… KERANA TAKUT KALAH… kah kah kah…

kah kah kah…. INI MELANGGAR PERATURAN… kah kah kah…

woit ….APA DAH JADI SATU MALAYSIA DI BODOHKAN… kah kah kah…

woit… INI KERANa MAT MONGOL TAK SUKA PILIHANRAYA KECIL… MAKA MUNKEE HAPRAK NI TAK LERAK JAWATAN kah kah kah…

woit… HANCUR… HANCUR… BODOHLAH MELAYU NI… MELAYU DAJ JADI BODOH…. YANG SALAH JADI BETUL… YANG BETUL TAK DI KEMNALUI…. INI LAH AKIBAT 50 TAHUN UNITED MALAYAS NATIONAL ORGANISATION…. kah kah kah…



13 ulasan:

Tanpa Nama berkata...

mahkamah dah isytihar dia jadi saorang muflis?
muflis mana boleh pegang jawatan, pak?.. pengarah kantor ka, apa ka... hatta jadi ajk persatuan cacatakal pun enggak boleh, ya pak...
er.. atau saya yg silap dengar pak, mungkinnya mahkamah isytihar dia jadi saorang muftis???
er... tapi jadi ajk umno mungkin boleh kot sebab mungkin depa dah ubah buat pembaharuan atas depa punya akta persetubuhan, eh, akta perbutuhan, eh, akta pertubuhan... yelah, mungkin depa dah 'consult' para 'queen's counsel' di london sana lah kannnn....

Tanpa Nama berkata...

"sekarang ni tak ada satu watak pun yang baik dalam UMNO" !!Semuanya jahat-jahat belaka. Tengok muka PM dan DPM sudah nak muntah !! baik semua pemimpin2 UMNO disimpan di dalam Museum atau di penjara sungai buloh saja.


Dakis

Sudin berkata...

1 Malaysia melayu UMNO membodohkan melayu bodoh.

Babi tv3 panggil khinzir.
Mahathir hampir khinzir.
Mahazir pun khinzir.
toyol khir lagi babi khinzir.

Bajau nak jadi melayu semenanjung.
Baghal jadi Apdal.

Muflis,bankrup di istilah oleh babi tv3,utusan,hairan menjadi kekurangan wang.

bagaimana masyarakat nak alert bila babi di khinzirkan oleh babi tv3,utusan,berita hairan,mahajib babi.

Kalau babi sebut saja babi.
Dunia diserang oleh virus babi.
Atau seluruh dunia berjaga-jaga kerana kuman babi sudah merebak.
Baru UMNO babi boleh faham.
Bukan meninggal tapi mati,mampus,lingkup,telungkup,haup wahai babi tv3.
Bukan kekurangan wang tapi muflis,bankrup wahai umno babi,tv3 babi,mahajib babi.

MY GOSIP berkata...

biar la depa.....

Tanpa Nama berkata...

Masalah kewangan haha ... oit dah umur tua lanjut pun tak pandai uruskan kewangan keluarga ke ? Ini dah kira macam budget deficit Malaysia ... tak pandai pi ngaji dengan Kimma Nor Yaakop Mangkok tu

kucingsiam berkata...

meow~

Ikut logik suami Rosmah, budaya baru politik ini perlu digalakkan supaya perbendeharaan tidak perlu berbelanja untuk PRK sebaliknya boleh membayar bil shopping kat London ooppps...

Tanpa Nama berkata...

Kalau umno semua boleh.

Hamba berkata...

Saudara TT, UMNO ni bukan United Malayas National Organization tetapi United Munkee N Orangutansss.Macam2 munkee yang ada...Munkee chief dari Pekan ( Pekan ada hutan ke?). Ada munkee dr Jerlun tp munkee dr jerlun ni kacukan dgn Orangutanss yg import dari Kerala...UMNO ni Kera pun ada tp Kera jantan ni ke boikot sebab bg pisang montel kat puak2 dia, munkee yg lain cuma dapat kulit je...Semua munkee2 N Orangutans ni bersarang kat PWTC ( Perompakan Wang Tanpa Cukai)....

Tanpa Nama berkata...

Nak jimat belanja ?
Poooraahhhhh...

kalau betul nak jimat buat PRU betul-betul 5 tahun sekali...
PRU 11 dgn PRU 12 tak sampaipun 4 tahun bezanya. Bolehlah semua parti boleh jangka PRU dgn tepat dan semua parti boleh sama-sama bersedia.

malah banyak lagi PRU yg tak sampai 5 tahun. semuanya dibuat ikut suka hati malaun yg bergelar PM itu sahaja.

Kalau mereka lihat pembangkang sedang lemah. sedang kucar kacir time itulah mereka nak buat PRU.

kalau PRU ikut time, iaitu 5 tahun sekali, rasanya baru sahaja kita ada 10 PRU. Kurang 2 dari sekarang. berapa punya jimat tu. satu PRU berapa puluh atau ratus juta boleh jimat ??

salam.
Adnan M

Tanpa Nama berkata...

kah kah kah keok.Ada orng muflis ka? ha ha ha keok....

Tanpa Nama berkata...

Jom pakat ramai ramai pergi Kuala Nerang...di sana boleh lihat mungkin bulan terang atau mata terang sebab dacing dah berkarat....hau hau hau hau...dacing berkarat kerana lama terendam dalam air kumbahan!

fariz berkata...

"Seribu tahun takkan mungkin...bisa meninggalkan semua!" mana boleh lepas...

Tanpa Nama berkata...

ni kat kedah beb!!
negeri bekas-bekas embi

dikhuatiri dua org akan cuba berebut coklat dun apabila prk buka gelanggang kat kedah.... zam-zam al-kazam, yg satu lagi tung det...
dua2 ni ada a/l dlm i/c lama diorg.

so, bijan kena la kontrol lombu2 lain supaya dua wolang ni boleh mesyuarat, sapa nak ambik cokelat k. nerang ni....

keh! keh! keh!
tak sangka no, org melayu ameno belah-belah utara ni suka ambik a/l jadi pemimpin depa.