Nurul Izzah Aidilfitri

selangorku 1

.

Rabu, 22 April 2009

SATU MALAYSIA GEMPAQ !!




APA KHABAR


Awaeee mu dimano?

Aweee mu ada napok Muhammad Fakhry?

Ni nak royak demo… ada cito Indon.

Citi betino Indon... demo ado paseng telingo kah kah kah.


SABDA MAHAFIRAUN

Mahafiraun telah bersabda !!!

Nazri Aziz dan Johari Bahrom kaki rasuah tak boleh jadi menteri.

Kah kah kah macam mana Mahafiraun ini lupa dengan Ali Rustam?



MADEY TAKUT KE PENANTI
- mkini

Former prime minister Dr Mahathir Mohamad today said that it was up to Barisan Nasional to decide if it wanted to contest in the upcoming Penanti by-election.

Kah kah kah mula bukan main gempaq. Ni dah kelentong
.



15 ulasan:

akutakata berkata...

gocok-gocok belasah..... Daulat Tuanku.

Sape tak makan rasuah dalam GEROMBOLAN.....?????

fredo berkata...

best jd anak raja..bole men ngan mcm2 org.. :D

Baginda Reformasi berkata...

sila lah melawat kesah di sebalik kekecohan sidang DUN MELAKA yang diwar-warkan media TORTOQ UMNO...
link:
http://bagindareformasi.blogspot.com/2009/04/lucah-mr-lee-dan-betty.html

kartika berkata...

manohara odelia pinot, model cantik indonesia, kononnya diculik, disandera dan disiksa tengku fachry, anak Sultan Kelantan, menurut media di Indonesia. sini tak ada dengar pun..

SL Chan berkata...

Manohara...dimana mu....ku rindu mu....

http://sjsandteam.wordpress.com/2009/04/22/najib-where-is-the-indonesian-model-manohara/

Tanpa Nama berkata...

aweee tgh usap pede pendek.

budak derajah 6

Tanpa Nama berkata...

Sela hebahkan, mahu jumpa perempuan cantik, sila ikut Mat Monggol.
Mungkin lepas dinner Mat Monggol pasti ada full package....hahahahaha lu tak mahu join ka? nak ikut Madey Kutty pegi Penanti buat apa baik ikut Mat Monggol.
Shhhhhs... diam diam jangan kasi Bik Mama dengar nanti kita susah kena c4.

mamai berkata...

Madey test market dulu tengok kot ada sesiapa yang bersuara....tengok najib nak dengar ke tak cakap madey nie kalau dengar maknanya dia masih berkuasa.....and orang umno masih takut ngan madey

dragsuperstar berkata...

dia ni memang KAMJAD!!!

Tanpa Nama berkata...

Fuyoo !! Serbat Rajo Klantan dapek kawin anak daro Indon 17 tahun tuuu...
Aku dh nenguk gambor awek tu, cun sioll, siap naik private jet lagi..

Tapi, anak rajo yang mano satu ekkk ?

Tanpa Nama berkata...

Buat le pilihanraya referendum kat Penanti, tanya orang penanti sendiri. Tengok deme nak pilihanraya kecik (PRK) tak? Kalau majoriti mase referendum kate ye, buat le PRK. Kalau idak, tak payahle PRK. Kos referendum tuh? Kah... kah... kah... (pinjam style tt). Takkan referendum pun nak keluar banyak duit. Takkan referendum pun nak bagi basikal?

Tanpa Nama berkata...

mangkok tua tu dok marah kat nazri lagi ke? ini tentu dendam pasal nazri dok usung anak dia ke sana sini di london masa muda muda duluk...

Tanpa Nama berkata...

Sham,

Sebelum kau tulis, kau minum berapa botol Sham? Ketawa mcm orang gile je? Bila lah nak berubah? Dah nak mampus dah!

Berentilah mengaku diri tu sorang je yang betul. Masuk lam bilik, tengok bini tu, pas tu berdiri depan cermin. Tengok diri, jangan kelip kelip mata. LEpas tu ngucap (opps! Lupe!!!)

Cepok

Khun Pana aka johanssm berkata...

Bukan kelantan saja yang suka main awek.
Ada Sultan dari ...... suka 'check in" dengan awek -awek di sebuah hotel kepunyaan keluarga Kuok.

Tak caya? Sila tanya Union perkerja hotel KL.

Sudin berkata...

Najib entot,lari
Razak baginda entot,lari
dino entot,lari
fuckry entot,lari

altantuya,
bala,
pinot entot,
kepala bana,
kepala toya,
akhirnya diletupkan dengan C4.

rekod imigresen hilang lagi......