.

Khamis, 7 Mei 2009

SATU MALAYSIA DAH TAHU TRIK INIBANK IDEA RAKYAT SATU GIMIK MUHYIDDIN
- harakah

Cadangan Timbalan Perdana Menteri, Muhyiddin Yassin yang ingin memperkenalkan konsep 'bank idea rakyat' dianggap hanya satu gimik politik untuk mengaburi rakyat kononnya setiap cadangan rakyat akan dipertimbangkan sewajarnya.

Pengerusi Teras Pengupayaan Melayu, Mohd Azmi Abdul Hamid berpandangan masalah yang timbul ialah bukan mewujudkan 'bank idea' kerana telah sekian lama kerajaan tidak mengendahkan pandangan rakyat yang disalurkan melalui peruntukan yang telah ada dalam undang-undang.

kah kah kah… MAT SEMBAB BUAT GIMIK… kah kah kah

kah kah kah… BANK IDEA?... kah kah kah…

woit… MAT SEMBAB NI ADA IDEA KE?.... kah kah kah

kah kah kah…. MAT SEMBAB NI BOLEH BEFIKIR KE?.... kah kah kah2 ulasan:

Tanpa Nama berkata...

Brader, Mat Sembab ni memang lah bengap tak ada idea, tengok muka pun tahu.
Woit Malaysia ada Timbalan Perdana Menteri yang kaki sabotage Mat ngantuk tapi diri sendiri pun lebih kurang Mat Ngantuk.
Woit gerombolan bila nak gulingkan Mat Sembab ni? Baru dua bulan jadi TPM semua orang dah menyampah tengok Mat Sembab yang balik Muar baru ni suruh seluruh budak sekolah berbaris ditepi jalan sebab Mat Sembab nak melawat sekolah lama dia.
Woit budak sekolah berbaris ditepi jalan berpanas, Mat Sembab duduk dalam kereta berhawa dingin.... nak seksa kanak kanak ke? Budak sekolah menjerit daulat Mat Sembab raja Muar... hahahahahhaa Mat Sembab dah nak jadi raja...... Sembab sembup tali kecapi, Mat sembab ini tak sedar diri hahahahahahahaha Mat sembab bengap.

Did berkata...

kahkahkah!
aku juga buntu idea nak kutuk mat sembab ini.
kahkahkah!