Nurul Izzah Aidilfitri

selangorku 1

.

Khamis, 7 Mei 2009

TUKAR TIUB PERTAMA MEMECAH BERITA !!!!PANAS PANAS TER KINI TERNOW !!!!! DARI KUCING


KUCING MENANGKAP


Ketua Angkatan Muda Parti Keadilan Rakyat Suadara YB Dominic telah di tangkap.

YB ini telah di tangkap bersama sepuluh ( 10 ) orang warga Serawak.

Mereka sedang beerkumpul dari jam 9.00 tadi di Waterfront kota Kucing Serawak.

Warga Serawak ini sedang membantah dan menunjukan kejelekan mereka terhadap apa yang telah berlaku di Ipoh Perak siang tadi.

Ketika berita ini dilapor kesemua yang di tahan telah di bawa ke rumah pasong Sentral Kucing.




9 ulasan:

eniXzul berkata...

sebijik mcm zionis..
polis jadi amerika..
PR jd palestin kena tutuh.
best.
Pasni tembak je YB n Penyokong Pakatan Rakyat.

Tanpa Nama berkata...

Kerajaan BN memang sebijik macam kerajaan Zionis.. rampas sahaja untuk berkuasa...


kepada eniXzul..

YB n Penyokong Pakatan Rakyat dah selalu kena tembak.... gas pemedih mata dan water canon FRU...

Tanpa Nama berkata...

Ye lah - tembak saja sesiapa aje sesuka hati mereka. Mana ada undang-undang lagi ? Kalau payah sangat pakai C4

fredo berkata...

macammmmmmmm sialllllllll!!! meluat laaa akuuuu!!!

Tanpa Nama berkata...

Al Pukiki el mongoli sudah mengamok ke? Sana tangkap , sini tangkap sama sama sekongkol ngan el kontoti? el kontoti....hau hau hau hau

apa ajela berkata...

sah diorang ni geng 'fear of the dark'..kah kah kah

Johan berkata...

selamat kembali mahathirism

Tanpa Nama berkata...

cayalah org sarawak!!!
bangun semua dari tidor wahai org2 sarawak...
anda tau mana satu yg betul kan??

fredo berkata...

fear of the dark?? iron maiden?? layan tu..!!1 kekeke